11111111111111

Претражи овај блог

среда, 26. август 2015.

СМЕТА ИМ КРСТ - Мигранти одбијају пакете помоћи због логотипа хуманитарне организације! (ВИДЕО)





Видео снимак са македонске границе показује само један од многих апсурда везаних за мигранте који ових дана свим силама покушавају да се домогну богатих европских земаља

Наиме, на снимку се види како „видно исцпрљени“ мигранти изричито одбијају пакете помоћи Црвеног крста и то само зато што се на њима налази лого Црвеног крста, тј. симбол хришћанства.

Збуњени македонски полицајци који су донели пакете помоћи пар тренутака су стајали збуњено, а онда су испраћени звиждуцима и повицима „Но! Но!“ вратили помоћ хуманитарној организацији.

Овај случај је интересантан показатељ воље и расположења муслиманског дела мигрантског таласа да се уклопи у западно друштво и прихвати мултикултуралне норме које би требало да владају у Европској унији.

Правда

2 коментара:

  1. Ako se ne varam i Evropa je Hrcanska ili ? Ovi migranti i ne lice na izbeglice , ali Boze nas . Neko ko se setio da ponese naocare za sunce i crvene sesire i nasminkani i i i da li i vama lici na narod koji je pobegao od bombi i to odjedamputa toliko .?. Necu da uzmu hranu zato sto je krst , pa neka se vrate tamo gde nema krsta . TUGA STA SE RADI OD SRBIJE , KOLIKO SMO ZGAZENI TO SAMO BOG ZNA . BITI PONIZEN I NIJE TAKO STRASNO ALI OVO ISPIRANJA MOZGOVA JE STRASNO.

    ОдговориИзбриши
  2. А притом се није понудила муслиманкса заједница да помогне, ни да их збрине.
    И, као што рече новинар: гледајте како је нестао Париз, главни град Француске. Јер то следи и Београду, будући да преко 90% имиграната ће остати овде. А, као што то свугде бива кад си на несигурном терену, гледаће да се крећу центром, да би били што сигурнији. Док се они шетају центром, ми остали ћемо бежати из центра. И мало помало Београд ће добити највећу џамију. Ускоро можете очекивати све оно што се дешава тамо где су муџахедини.
    И шириће се као нафтна мрља...

    ОдговориИзбриши