11111111111111

Претражи овај блог

среда, 22. мај 2019.

МОЛИТВА СВЕТОМ АРХАНГЕЛУ МИХАИЛУ СВЕТА МОЛИТВА НА ПОМОЋ

ГОСПОДЕ БОЖЕ ВЕЛИКИ ЦАРЕ БЕСПОЧЕТНИ, ПОШАЉИ ГОСПОДЕ АРХАНГЕЛА СВОГА МИХАИЛА У ПОМОЋ РАБУ СВОМЕ (ИМЕ - ИМЕНА), ОГРАДИ МЕ ОД НЕПРИЈАТЕЉА ВИДЉИВИХ И НЕВИДЉИВИХ.

О ГОСПОДЊИ АРХАНГЕЛЕ МИХАИЛЕ, ИЗЛИЈ МИРА БЛАГОГА НА РАБА СВОГА (ИМЕ - ИМЕНА). О ГОСПОДЊИ ВЕЛИКИ АРХАНГЕЛЕ МИХАИЛЕ ДЕМОНА УНИШТИТЕЉУ, ЗАПРЕТИ СВИМ НЕПРИЈАТЕЉИМА КОЈИ СЕ ПРОТИВ МЕНЕ БОРЕ, УЧИНИ ИХ КАО ОВЦЕ И УНИШТИ ИХ КАО ПРАХ ПРЕД ЛИЦЕМ ВЕТРА.

О ГОСПОДЊИ ВЕЛИКИ МИХАИЛЕ АРХАНГЕЛЕ ШЕСТОКРИЛАТИ, ПРВИ ВОЈВОДО НЕБЕСКИ СИЛА, ХЕРУВИМА И СВИХ СВЕТИХ, О ЧУДЕСНИ АРХАНГЕЛЕ МИХАИЛЕ ЧУВАРУ НЕИЗРЕЧЕНИ, БУДИ МИ НА ПОМОЋИ У СВЕМУ, У УВРЕДАМА, У ТУГАМА, У ПАТЊАМА, ПУСТИЊАМА, НА РАСПУЋИМА, НА РЕКАМА И НА МОРИМА. ТИХО ПРИСТАНИШТЕ СПАСИ МЕ ВЕЛИКИ АРХАНГЕЛЕ МИХАИЛЕ ОД СВАКЕ ПРЕЛЕСТИ ЂАВОЛСКЕ, УВЕК МЕ ЧУЈ ГРЕШНОГ РАБА СВОГА (ИМЕ - ИМЕНА) КОЈИ ТИ СЕ МОЛИ И ПРИЗИВА ИМЕ ТВОЈЕ СВЕТО, ПОЖУРИ МИ У ПОМОЋ, ЧУЈ МОЈУ МОЛИТВУ.

О ВЕЛИКИ АРХАНГЕЛЕ МИХАИЛЕ, ПОБЕДИ СВЕ ПРОТИВНИКЕ МОЈЕ СИЛОМ ЧАСНОГ И ЖИВОТВОРНОГ КРСТА ГОСПОДЊЕГ, МОЛИТВАМА ПРЕЧИСТЕ БОГОРОДИЦЕ И СВЕТИХ АПОСТОЛА, И СВЕТОГ ВЕЛИКОГ НИКОЛАЈА ЧУДОТВОРЦА, И СВЕТОГ ПРОРОКА ИЛИЈЕ, И СВЕТОГ ВЕЛИКОМУЧЕНИКА НИКИТЕ, ЈЕВСТАТИЈА И ПРЕПОДОБНИХ ОТАЦА, И СВЕТИХ СВЕТИТЕЉА, И МУЧЕНИКА И СВИХ СВЕТИХ НЕБЕСКИ СИЛА. АМИН

О ВЕЛИКИ, АРХАНГЕЛЕ МИХАИЛЕ, ПОМОЗИ МИ ГРЕШНОМ РАБУ СВОМЕ (ИМЕ - ИМЕНА) СПАСИ МЕ ОД ЗЕМЉОТРЕСА И ПОТОПА, ОД ОГЊА И МАЧА И ОД НАПРАСНЕ СМРТИ И ОД СВАКОГ ЗЛА, И ОД ВРАГА ОБМАЊИВАЧА И ОД БУРЕ НЕУКРСТИВЕ И ОД ЛУКАВОГА, СПАСИ МЕ ВЕЛИКИ МИХАИЛЕ АРХАНГЕЛЕ ГОСПОДЊИ СВАГДА, САДА И УВЕК И ВЕКОВЕ ВЕКОВА, АМИН.

ОНАЈ ЧОВЕК КОЈИ ПРОЧИТА ОВУ МОЛИТВУ, ТОГА ДАНА НЕЋЕМУ СЕ ПРИБЛИЖИТИ ЂАВО, НИТИ ЗАО ЧОВЕК, НИТИ ЋЕ СЕ САБЛАЗНИТИ СРЦЕ ЊЕГОВО, АКО ЛИ ЧОВЕК УМРЕ ТОГ ДАНА НИ ПАКАО НЕЋЕ ПРИМИТИ ЊЕГОВУ ДУШУ.
ОВА МОЛИТВА ЈЕ ЈЕ ПРЕПИСАНА СА ДРЕВНЕ ИКОНЕ У МАНАСТИРУ ДИВЕЈЕВО, БИЛА ЈЕ НАПИСАНА НА ЗИДУ У ХРАМУ ЧУДОВОГ МАНАСТИРА У МОСКВИ КОЈИ ЈЕ ПОДИГНУТ У СЕЋАЊЕ НА ЧУДО АРХАНГЕЛА МИХАИЛА У ХОНИ.

DОБИЈЕНО ОД РАБА БОЖИЈЕГ САШЕ

2 коментара:

 1. Bog vas blagoslovio, i svako dobro vam dao.
  Neka vas i vaše najmilije,dragi Bog čuva na svakom koraku,u zdravlju, sreći i zadovoljstvu.
  Srdačan pozdrav🕊️🤗

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Хвала вам на лепим жељама. Господ вас благословио и свако добро дао. Хвала пуно.

   Избриши