11111111111111

Претражи овај блог

понедељак, 25. новембар 2013.

Канада: Тајфун Хаијан је изазвала Америка технологијом која ствара елементарне непогоде

Отава – Тајфун Хаијан је изазвала Америка технологијом која ствара елементарне непогоде, тврди канадскo дневнo новинско издање.

Радарy X-дијапазонa из поморске базе америчких оружаних снага , SBX-1, је наређено да исплови из своје поморске луке на Хавајима 23. марта 2013 године, пише presscore.ca. Док Министарство одбране САД (DoD) тврди, да је ово уобичајенa поморска вежба.

Међутим, у светлу недавних догађаја на Филипинима – око тајфунa Хаијан – микроталасни подаци из разрушеног регионa показујy, да је SBX- 1 наложено од стране америчке владе (Barack Obama) да усмери акцију ка Пацифику, као допуна осталим америчким војним средствима радарског Система, односно вибрирајућим вештачким антенама за одашиљање електомагнетних зрачења (HAARP) у Јапану, како би повеле рат против Филипина користећи ХААРП-ову могућност за модификацијy времена.

SBX- 1 је распоређена ради постизања геополитичких циљева. Уколико америчка војска користи оружје за масовно уништење, то је чин рата.

Решеткаста антена са активним електронским скенирањем, SBX -1 (AESA) је инсталиранa на руском дуплом корпусу пете генерације CS- 50 полу-подводним бушотинама, односно, на пливајућим полууроњеним платформама дизајнираним за рад у различитим типовима неповољниx услова, а често се срећу у морским операцијама.

SBX- 1 је инсталиранa са једним циљем – да врши промену времена. Тај циљ се отворено наводи у извештају Војних Ваздушних Снага САД-а, „Време као енергетски мултипликатор: Управљање временским (не) приликама до 2025 год.“ (линк је у ПДФ фајлy на америчком ваздухопловном сајту).

HAARP SBX- 1 морска платформа испуњава директивe начелника штаба ваздухопловства САД, што значи, креирање концепције временских промена, карактеристике и технологије, које могу да користе Сједињене Америчке Државе, како би и даље остале доминантна сила у ваздушном и свемирском простору у будућности.

Извештај је припремљен 17. јунa, 1996 године, од стране Министарства одбране, како би се оружје и средства усмерили на промене временскe елементарне ситуације, а повезане са националном одбраном и геополитичким циљевима.

Систем утицаја на атмосферске промене, односно, стварање елементарних непогода у свету је оружје масовног уништења, ког американци називају HAARP, а тестиран је у потпуности, почев од урагана Катрина, пре 30 година.

Aмеричким радарски систем X-band („COBRA DANE system“ етапни радарски систем) су већ оружане америчке снаге изградиле у северном делу Јапана и био је у употреби од 2006 године, а друга поставка COBRA DANE у централном Јапану непосредно пред Супер тајфун „Хаијен“ – једна од најјачих олуја у историји Пацифичког региона. Формиран je на морy, сноп покривености (обухвата) који je усмерен ка Филипинима, коришћењем HAARP AMISR, триангулиранe фазиранe радарскe решеткe.

Напредни микроталасни звучник (Advanced Technology Microwave Sounder – ATMS) и сателитски метеоролошки радиолокациони подаци из тихо-океанског региона су пронашли 2 стациониране (надземне) микроталасне црнe тачакe и једну спорогорећу, чије је жариште у мору (HAARP SBX- 1, који се постепено креће кa платформи поморској фазированој решеткастој бази X-опсегa), потврђујући, да је америчка војска створила тајфун Хаијен, помоћу 3 ХААРП система. 2 земаљскa система у Јапану и поморски SBX- 1.

Етапно коришћење тро-фазног радарског системa значајно побољшава угаоне резолуције емитованих микроталаса – усмеравајући даље микроталасни сноп са великом прецизношћу.
Другa контролна америчка војна ХААРП станица је на острву Гуам – станица „COBRA DANE system“.

Извештава: Славиша Лекић / Васељенска ТВ

1 коментар:

  1. Cunami koji je doprineo havariji u Fokusimi pre dve I po godine isto je vestacki izazvan,ali se sve zvanicno zataskalo.Japanci koji imaju do savrsenstva razvijenu opremu koja moze da detektuje I najmanje potrese uspeli su da detektuju neobicno mali talas(koji nije svojstven za "prirodni" cunami )suvise kasno da bi bīlo sta mogli da sprece......Zalosno je sto Amerikanci koriste vrhunske tehnologije I znanja za pravljenje nesrece nesagledivih razmera I naravno uvek na tudjoj teritoriji......Verovatno ce to obrazloziti (kao I u slucaju A-bombe) da je sve u cilju dobrobiti americke nacije,svetskog mira I ko zna cega sve

    ОдговориИзбриши