11111111111111

Претражи овај блог

уторак, 19. новембар 2013.

Светозар Радишић: Неокортикални рат

Београд – Сва средства која се примењују у неокортикалном рату су невидљива, од енергије (зрачења), преко засејавања простора психо-аеросолима, до информација. Методе припадају тзв. прикривеним дејствима. Могуће је закључивати само по манифестацијама менталног стања грађана. Чини се да у Србији и на осталим српским просторима, ради прогона Срба, није примењиван само физички и информациони (медијски) рат.

Поштовани господине Радишићу, Ви сте, посредством Ваших књига и јавних наступа, први у Србији говорили о неокортикалном рату. Шта значи тај појам и о каквом је рату реч?

Ја сам о неокортикалном рату читао из америчке војне литературе после округлог стола на којем су учествовали генерали из Генералштабне школе КоВ САД у Форт Левенворту. Они су дословно рекли: „Рат је једини феномен који истовремено дозвољава и захтева ангажовање свих људских способности. Људски мозак је у стању да организује снаге и средства ради убијања и уништавања, а истовремено ограничава употрeбе сурове силе. Ако се непријатељ посматра као систем којим органски руководи мозак, онда се правац напада усмерава у центар, тежишта система – а то је тај мозак“. Касније је и Ричард Шафрански написао један есеј о тој врсти рата.

Његов текст је само прекрио веома важну тему обрађену у Доктринарном правилу КоВ САД FM 100–5, објављеном у јуну 1993. године. Најједноставније речено неокортикални рат је димензија рата у којој се различитим снагама, средствима и начинима утиче на кору великог мозга и сензације које у њој настају, с циљем да се утицајем на свест, подсвест, ум, вољу и дух супротстављене снаге приволе да прихвате циљеве рата као своје. То је рат без насиља и борбе. Ја сам у књизи првенцу под насловом „Неокортикални рат“ описао утицаје на мозак електромагнетном енергијом, психо-аеросолима, у сектама, за време медитација, у регресији, приликом хипнозе и сл.

Да ли се против српског народа, поред других видова рата, води и поменути неокортикални рат. Шта је циљ оних који воде овакав рат, које медоте, технике и средства користе и како уопште препознати и утврдити да се против вас води овакакв облик рата?

У таквој врсти рата немогуће је установити шта је примењено и да ли је примењено. Сва средства која се примењују у неокортикалном рату су невидљива, од енергије (зрачења), преко засејавања простора психо-аеросолима, до информација. Методе припадају тзв. прикривеним дејствима. Могуће је закључивати само по манифестацијама менталног стања грађана. Чини се да у Србији и на осталим српским просторима, ради прогона Срба, није примењиван само физички и информациони (медијски) рат. Дезорганизација Србије и Срба је очигледна и по много чему чудесна.

Наспрам сатанизације Срба у тзв. псеудо еволуцији, која делује логично за кабалистичке и неовавилонске администрације, створен је феномен самооптуживања у редовима српске администрације и још више у тзв. невладиним организацијама. Не зна се да ли више штете наноси Србима председник, новинарска удружења, антисрпски екстремисти у невладиним организацијама или универзитетски професори, правници, војно-политички аналитичари и научници. Та елита је у другим друштвима бар толико култивисана да ћути када има осећај да припада народу који чини грешке и грех.

У Геополитици је својевремено, а и у другим медијима, писано о америчком програму ХААРП. Шта је циљ тог програма и сврха техничких уређаја и инсталација из програма ХААРП, и да ли је та чудна апатија, безвољност нашег народа, и та равнодушност са којом се, као никад у историји, мири са националним поразима, последица деловања програм ХААРП и других облика специјалног рата?

Систем HAARP код Гаконе на Аљасци није једини тог типа. Према досадашњим сазнањима експерименти слични онима у оквиру пројекта HAARP регистровани су на следећим локацијама: Arecibo (Тихи океан), Dushambe, Gorkity, Hipas (Северна Америка), Monchegorsk, Sura (јужна Азија) и Tromso (Норвешка). Занимљиво је да су се на активности тих система жалили грађани Јуџина у Орегону, грађани Немачке и канадски научници. Фреквенције система попут поменутог омогућавају коришћење јоносфере као антене, контакт подморница кроз Земљу, а раде и на фреквенцији људског мозга (од 0,5 до 500 херца).

Безвољност грађана Србије може фа буде вишеструко условљена. Због медијског рата, марионетске власти, утиска да су све власти исте у последњих 100 и више година… Међутим, то не искључује примену програма уграђених у информације преко савремених техничких и технолошких уређаја. Људски мозак је све више изложен непосредно зрачењима ТВ уређаја, мобилних телефона и Walkman MP3 и MP4 plejera, уређаја којима је могуће паковање и уграђивање информација у подсвест.

И Ви у својој књизи пишете о летовима једнобојних, необележених авиона, иза којих дуго остају чудни трагови непознатог садржаја. О чему је реч, коју хемикалију ти авиони изручују у атмосферу, и чији су ти авиони. Ваздухопловне власти би морале да знају нешто о томе?

Помињао сам у својим текстовима чудне фемонене, попут летова црних, необележених хеликоптера и авиона, који су узнемиравали грађане Сједињених Држава. Затим сам наводио америчке подводне базе, групу „Мажестик“ и базу 51.

Међутим, никад нисам писао о небу над Србијом, будући да ни ја не могу да схватим зашто они који познају ситуацију у ваздушном простору изнад Србије не објаве бар један деманти у вези с прозивањима активиста из еколошког покрета. Заиста је сумњиво што се неко од званичника не обрати јавности и каже о чему је реч. Састав ваздуха лако могу да установе државне институције, а о свим летовима постоје подаци у Управи за контролу летова (ако се још тако зове).

У последњем издању своје књиге „Неокортикални рат“ тврдите да су „сумњиви услови у којима је за неколико дана нестала Република Српска Крајина у току операције забрањени лет“. Шта сте хтели тиме да кажете?

-Услови у Републици Српској Крајини били су као да их је монтирао „бели маг“ Рудолф Штајнер, када је у граду Кобервицу у Шлезији, 1924. године, направио потентизовани раствор за прогон зечева, након што су чинили велику штету на једној грофовији. Република Српска Крајина је била одвојена од света – скоро потпуно изолована са копна. Изнад њене територије нису могле да лете српске летилице, јер је била на снази операција „Забрањен лет“. То је довољно за сумњу. Када се споје информације да је наспрам Срба био непријатељ који одлично зна дело Рудолфа Штајнера и има могућност да својом авијацијом засејава облаке хемијским материјама, што стално примењује у метеоролошком рату, а све чешће се сумњичи за chemtrail операције, онда је јасно на шта сам мислио. Само утицај на мозак може да објасни невероватно брз и релативно добро организован прогон Срба са тог подручја. У мобилизацијама војске не успевају да обавесте и организују грађане да тако послушно и уредно напусте неки простор.

Како се бранити од неокортикалног рата. Ви говорите о сведимензионалној одбрани. Шта подразумева таква одбрана?

-Пре свега за одбрану неке земље је потребно опредељење већине грађана да се држава треба бранити, а затим знање, организованост, оспособљеност за одбрану и мудрост. Будући да се државе почетком 21. века нападају сведимензионо (у свим могућим димензијама: економски, политички, војно, технолошки, информационо, психолошки, религијски, спортски…) потребна је сведимензиона одбрана. Ја сам наговестио како би она требало да изгледа, а дао сам и сугестију да је потребно бранити грађане и од неокортикалног рата.

За тако нешто потребно је да стратегисти и доктринолози сачине програм на основу филозофије одбране, политике одбране, стратегије одбране, доктрине одбране и регулативе, која се употпуњава катехизисом према којем сваки грађанин добија свевремени одбрамбени задатак. При томе је веома важно да се потенцијалним непријатељима не обећава да никада неће бити нападнути, као што су то чинили и сада чине српски владари. То је најопаснија одбрамбена грешка.

Једно питање које је посредно у вези са овом темом. У нашој јавности се говори о Групи 69 која је деловала пре нешто више од десет година у Војсци Југославије. Пошто сте у том периоду били активан официр шта је истина а шта мистификације о деловању те групе?

-Потпуно је бесмислено да неко каже, или напише, да је могуће у војну формацију уградити некакву групу. Ниједна армија света нема групе у својој организацији. Посебно не у Генералштабу. Постоје управе, одељења, одсеци, ресори, итд. Друга бесмислица је да би неко из Војске писао о наводно тајној групи. Када би слична организација постојала, била би „покривена“ тзв. војном тајном, тако да пуковници попут тадашњег пуковника Љубодрага Стојадиновића никако не би смели да пишу о њој, будући да би писањем одавали војну или државну тајну, што је подложно санкцијама.

Једино је тачно да се о „Групи 69“ писало у козеријама и да су је непрестано повезивали са
Генералштабом Војске Југославије. Да је било истина то што је написано, прозвана војна лица не би завршила редовно своју каријеру. С друге стране, чини се да је „Група 69“ постојала ван војних сфера и да је постизала одређење парапсихолошке циљеве, јер јој не би претили ратом генерали КФОР-а и тзв. Вуду ратници.

Господине Радишићу, мислите ли да би Срби у борби против неокортикалног и других ратова који се против њих воде, као и у борби са другим искушењима и непријатељима разних врста, требало много више да своју одбрану темеље на вери у Бога, у Његове и наше светитеље, у анђелске силе, јер од Бога Срби јачег савезника и бољег пријатеља немају.

Вера у Бога је основа приступа животу, али Бог ништа не чини уместо људи. Није залудна народна изрека „Ко се чува и Бог га чува“. Следи и следећа „Уздај се у се и у своје кљусе“. Дефинитивно, овај живот није позориште. Људи га не посматрају, негу у њему учествују – сви имају своју улогу. Не постоји бољи начин него се Срби што пре освестите, схвате процесе, „наоружају“ се знањем и обезбеде будућим генерацијма извеснију будућност, тако што ће се победити у нанотехнолошком (невидљивом) рату знања. Нико Србима не може ускратити и омести учење.

Геополитика

Преузето са: ВасељенскаТВ

Нема коментара:

Постави коментар