11111111111111

Претражи овај блог

петак, 22. јануар 2021.

Невероватно чудо: Девојчице нашли живе после 15 дана од њихове сахране

Невероватно чудо: Девојчице нашли живе после 15 дана од њихове сахране 
Један муслиман у Египту је убио своју жену и сахранио је заједно са својим кћеркама: једна је била одојче а другој је било 8 година. Он је девојчице живе закопао!!! А затим је пријавио полицији да је девојчице убио њихов ујак.

15 дана касније умро је други њихов сродник. У Египту је обичај да се упокојени сахрањују у породичној гробници, и породица је решила да сахрани тело тог сродника у истој гробници где су се налазиле мајка и девојчице. Али, када су открили гробницу, нису могли да поверују својим очима: они су открили под земљом две девојчице ЖИВЕ!!!

Та шокантна вест муњевито се раширила по целој држави; отац деце је био ухапшен и осуђен на смртну казну. И, наравно, старију девојчицу су обасипали питањима: сви су хтели да знају како су оне преживеле у екстремним условима.

„Мене је хранио неки човек у белој, бљештећој, као сунце, одежди а на Његовим рукама су биле дубоке ране“ – одговорила је девојчица. „А још је он с времена на време будио моју мајку, да би она нахранила млађу сестрицу.

Када су девојчице интервјуисали на египатској националној телевизији, водитељка (муслиманка) је рекла: „Нема никавих сумњи у то да је то био ИСУС, зато што нико други није способан да изврши такво чудо“!

Исламисти сматрају Исуса Христа великим пророком и одричу Његово Распеће. Али те ране које је видела девојчица на Његовим рукама, још једном оповргавају њихову заблуду и показују да је Он сигурно био распет на Крсту“ Његова чудесна помоћ девојчицама, као и многа дуга безбројна чуда, јасно сведоче о томе да је Христос ваистину ЖИВ. Он је увек спреман да нам дође у помоћ и спасе нас!

Немогуће је подврћи сумњи речи девојчице зато што ни она, ни њена сестра, не би могле преживети 15 дана у гробници, ако се не би десило право чудо.

 Муслимански лидери су се нашли у ћорсокаку јер не могу да посумњају у истинитост чуда или да га сакрију од јавности: задивљујуће спасење девојчица добило је широк публицитет и преноси се од уста до уста.

Поделите овај случај са другима. „Благословен човек који се узда у Господа и коме је Господ узданица“ (Јер. 17,7).

Извор: Србин. инфо

#чудо, #муслиман, #муслимани, #ГосподИсусХристос, #девојчице, #cudo, #musliman, #muslimani, #GospodIsusHristos, #devojcice,

Нема коментара:

Постави коментар