Састојци:
паприка бабура - 10
шампињони - 500г
црни лук - 1 главица
парадајз сос - 300 г
уље - по потреби
першун - 1 веза
со - по укусу
бибер - по укусу
Како припремити
1. Исецкајте ситно
црни лук, пропржите га на уљу, па додајте ситно сецкане печурке, пропржите још
који минут, додајте сецкани першун и пиринач, зачините и оставите да се мало
охлади.
2. За то време
паприке оперите и очистите, па их напуните припремљеним филом и поређајте у
подмазану дубљу посуду.
3. Прелијте паприке парадајз сосом, додајте
још мало воде и пеците у загрејаној рерни поклопљене око 30 минута. Затим их
откријте и пеците још око 20 минута да се лепо запеку.
Нема коментара:
Постави коментар