11111111111111

Претражи овај блог

недеља, 22. јул 2012.

Мики „показао право лице“

Застрашујуће слике које су освануле у јавности показују нам право и не баш лепо лице познатог америчког глумца Микија Рурка. Некадашњи холивудски лепотан га више и не крије. Можда зато што нема начина да се прикрију ефекти бројних катастрофалних интервенција. 

 Мики Рурк, познати амерички глумац, постао је ходајућа реклама за нежељене ефекте пластичне хирургије. Рурк је познати поклоник естетских интервенција, због чега је у више наврата критикован од стране јавности.
Чини се да је глумца жеља за привлачношћу одавно одвела у супротном правцу. Ових дана је  усликан у Лондону, где тренутно живи, у проводу са својим дугогодишњим пријатељима из света бокса, Дејвидом Хејом и Џоом Калзагијем.



 Слике јасно показују велике ожиљке настале као последица претераног затезања лица, чудну, накострешену фризуру којом је покушао да прикрије то што га коса напушта и поред свих покушаја пресађивања, као и лош тен.

Глумац своју зависност од пластичне хирургије оправдава ранијим повредама у боксу. Рурк се током стагнације своје глумачке каријере 1991. године окренуо боксу, када је и имао прву операцију због сломљеног носа.

Након тога, повреде и интервенције су се низале, што је одвело у другу крајност – Мики Рурк, некадашњи секс-симбол и миљеник жена широм света, данас изгледа застрашујуће.


Miki-sa-prijateljem.jpg
Са Калзагијем
Anastasia--Makarenko-i-Miki-Rurk.jpg
Са Анастасијом Макаренко

„Већину операција сам обавио да бих поправио хаос на лицу због повреда у боксу, али сам изабрао погрешног човека за тај посао", изјавио је овај бивши даса.

Нарушена спољашњост ипак не смета Рурку да живи „пуним плућима". После номинације за
Оскара за улогу у филму Рвач, снимио је низ филмова међу којима је и прошлогодишњи блокбастер Бесмртници, забавља се са руским супермоделом Анастасијом Макаренко...

На често постављано питање која је интервенција била најболнија за њега, Мики с осмехом одговара да је то операција хемороида.


Извор: РТС

Нема коментара:

Постави коментар