уторак, 08. март 2016.

Агенција САД за међународни развој финансира кампање политичара-хомосексуалаца


Агенција САД за међународни развој (USAID) – централни орган државне управе Сједињених Америчких Држава у области пружања помоћи у иностранству, - отворено у разним земљама финансира предизборне кампање хомосексуалних политичара и пропагира идеологију ЛГБТ.

Александрија Панехал, шеф мисије USAID у Доминиканској Републици, је на конференцији за штампу која је одржана 2. марта у главном граду ове карипске земље, рекла новинарима да ће USAID потрошити милион долара за финансирање пропагирања програма ЛГБТ, укључујући помоћ политичарима-хомосексуалцима који желе да учествују на предстојећим изборима. Ово преноси LifeSiteNews.com.

«За финансирање овакве делатности у целом свету основали смо два фонда, и хвала богу, Доминиканска Република је добила грант, што ће нам омогућити да учврстимо позиције ЛГБТ заједнице (у овој земљи),» - изјавила је Панехал.

На сајту Агенције у делу «Чиме се бавимо» гордо је објављено «Упутство за деловање USAID ЛГБТ», пише LifeSiteNews.com.

Ово је меморандум у којем се каже да је циљ агенције ширење сексуалних изопачења по целом свету и позива се на други документ «револуционарни председнички меморандум, у којем Барак Обама упућује USAID и друге федералне агенције које раде у иностранству да сведоче о томе да Сједињене Државе пропагирају и штите права ЛГБТ».

Доминиканска Република представља посебну мету спољне политике програма ЛГБТ Обамине администрације, - тамо је упућен први «ожењени» амбасадор-хомосексуалац Воли Брјустер, који је у земљу послат како би утицао на ову карипску државу у којој су истополни савези, полигамија и сексуалне изопачености ван закона.


Амбасадор се у јавности обавезно појављује са својим хомосексуалним «супругом» и њих двојица чак редовно посећују школе како би сугерисали омладини представу о «нормалности» изопачења.

Превео Василиј Томачински
Са руског Марина Тодић


Нема коментара:

Постави коментар