11111111111111

Претражи овај блог

четвртак, 16. новембар 2023.

KAKO ПОСТ ПРЕВЕНИРА РАК /ВИДЕО/

KAKO ПОСТ ПРЕВЕНИРА РАК /ВИДЕО/

„У посту немамо животињске масноће. Рађена су одређена истраживања на животињама која су показала ако се да нека токсична супстанца да се изазове рак, оне животиње које су биле на биљној храни нису добили рак“, каже проф. др Весна Димитријевић Срећковић.

Шта је она још навела као благотворно у спречавању настанка рака, сазнајте у краткој видео-форми емисије „Док анђели спавају“:

 

 

 „Дођи и види“ пратите нас нашем Телеграм каналу: https://t.me/dodjiividi    

#пост, #рак, #post, #rak,

3 коментара:

  1. Поштовани Зоране, како могу доћи до ваших ранијих објава на овом блогу из 2016-17 године? Тражим један текст. Како могу претражити овај блог?! Знам да је на овом блогу објављен тај текст али име аутора и тачан наслов не знам.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Помаже Бог. Поштовани или поштована имате при врху „Претражи“и ту укуцајте барем једну реч отприлике на шта се односи тј. на коју тему тај текст. Други начин ако вам се појави „лупа“ кликните на њу јер и она има исти функцију као и „Претраживач“ и исто наведите било коју реч на шта се односи тај текст. Хвала Вам што пратите блог то нам много значи за даљи рад. Поздрав и Господ Вам дао свако добро.

      Избриши
    2. Покушајте у „Претраживачу“ да једноставно укуцате само годину 2016 или 2017 можда тако нађете текст који желите ако вам у првом случају који сам горе навео не успе да пронађете то што желите.

      Избриши