11111111111111

Претражи овај блог

четвртак, 28. септембар 2023.

Подршка из Русије: „Слава српским палим херојима“

Подршка из Русије: „Слава српским палим херојима“
 У Србији је 27. септембар био дан жалости због дешавања на Косову и Метохији, а подршка је стигла из Русије од стране навијача Спартака из Москве. Они су објавили транспарент на коме пише: Слава Стефану и свим српским палим херојима.

Познато је да навијачи Спартака гаје добре односе са присталицама Црвене звезде, тако да је ово још један начин да се види повезаност српског и руског народа.

Дакле, стигла је снажна подршка из Русије.

Такође, оводом немилих догађаја и убиства тројице Срба на КиМ, подршка у виду транспарента стигла је и из Црне Горе, тачније из Подгорице, али и из Атине.

Навијачи Олимпијакоса развили су транспарент у Атини током меча са Арисом, на ком је ћирилицом писало: „Косово је Србија и Слава Стефану и свим палим српским херојима“, чиме је пружена подршка српском народу који пролази кроз најтеже тренутке на Косову и Метохији.

Подсећања ради, током утакмице Будућност – Младост Доња Горица која је завршена резултатом 2:2, домаће присталице су на својој трибини развиле транспарент са именима Игора МиленковићаБојана Мијаиловића и Стефана Недељковића, тројице убијених Срба, испод чега је писало „Слава херојима“.

Чак су у претходном периоду и навијачи репрезентације Румуније пружили Србији подршку уз транспаренте и скандирање да је Косово Србија.

Сада је подршка, по ко зна који пут, стигла и из Русије.

Гестови за поштовање!

/Спутњик/

 „Дођи и види“ пратите нас нашем Телеграм каналу: https://t.me/dodjiividi    

#русија, #москва, #навијачи, #косовоиметохија, #космет, #хероји, #rusija, #moskva #navijaci, #kosovoimetohija, #kosmet, #heroji,

Нема коментара:

Постави коментар