11111111111111

Претражи овај блог

понедељак, 11. септембар 2023.

Сузе и загрљај: Новак прво са ћеркицом прославио рекордну титулу /фото, видео/

Сузе и загрљај: Новак прво са ћеркицом прославио рекордну титулу /фото, видео/

Новак Ђоковић је у три сета бацио на колена Руса Данила Медведева у финалу УС Опена, а освајање рекордне 24. Гренд слем титуле, прво је прославио са ћеркицом Таром (6) коју је подигао и загрлио, а сузе су му квасиле лице. 

Бујица емоција истинског шампиона и највећег тенисера ког је бели спорт икада видео, имао! 

Емотивно пражњење имао је Новак Ђоковић након што је резултатом 6:3, 7:6, 6:3 за три сата и 17 минута успео да изађе на крај са великим пријатељем Данилом Медведевом, ком се реванширао за онај пораз из 2021. године на истом месту.

Ђоковић се прво кратко исплакао на терену, а онда је потражио и прво отрчао у загрљај код наследнице Таре која је тријумф оца испратила из првог реда.

„Гледао сам је током меча јер је седела у првом реду и била је окренута према мени када сам и ја седео на клупи. У неколико наврата смо се погледали и смејали једно другом. Она има само шест година и у тренуцима када је требало да добијем слободу да се опустим, она ми је дала енергију. Највише ми је помогла у овом мечу. Посебно у другом сету када ме је погледала и пружила ми енергију“, објаснио је Ђоковић и наставио да прича о Тари за коју је непосредно пред финале причао да је болећив на њу и да је она његова највећа слабост.

„Због тога сам прво отрчао код ње. Наравно, зато што је моја ћерка, али ми је она највише помогла у овом финалу. Толико је волим и она ми је највише помогла у финалу УС Опена. Имати је поред себе, моју жену, сина Стефана и родитеље. Осетио сам љубав и подршку свих њих“, рекао је емотивни Ђоковић који се од овог понедељка вратио тамо где му је и место - на врх АТП листе, док је Карлос Алкарас пао на другу позицију.

 

„Дођи и види“ пратите нас нашем Телеграм каналу: https://t.me/dodjiividi  

#новак, #ноле, #новакђоковић, #24, #америка, #медведев, #усопен, #novak, #nole, #novakdjokovic, #24, #amerika, #medvedev, usopen,

Нема коментара:

Постави коментар