11111111111111

Претражи овај блог

понедељак, 22. август 2022.

ОГЛАСИО СЕ АЛЕКСАНДАР ДУГИН ПРВИ ПУТ НАКОН УБИСТВА ЋЕРКЕ: ”Наша срца жуде за више од освете - за Победом”

ОГЛАСИО СЕ АЛЕКСАНДАР ДУГИН ПРВИ ПУТ НАКОН УБИСТВА ЋЕРКЕ: ”Наша срца жуде за више од освете - за Победом”

Утицајни руски филозоф Александар Дугин назвао је убиство ћерке Дарје "терористичким нападом који је извршио нацистички украјински режим".

Александар Дугин, који се данас први пут огласио након смрти своје ћерке, рекао је да су је непријатељи Русије подло, тајно убили, а да Дарја никада није позивала на насиље и рат.

"Као што сви знате, као резултат терористичког напада који је извршио нацистички украјински режим, моја ћерка Дарја Дугина је брутално убијена експлозијом пред мојим очима. Била је лепа православна девојка, патриота, војни дописник, стручњак за централне канале и филозоф. Њени говори и извештавање су увек били дубоки, утемељени и уздржани. Никада није позивала на насиље и рат. Била је звезда у успону, на почетку свог пута. Непријатељи Русије су је подло, крадомице убили", наводи се у Дугиновој поруци на Телеграму.

Дугин је истакао да ни овакви - неподношљиви ударци не могу да сломе вољу руског народа:

”Али нас, наш народ, не могу сломити ни тако неподношљиви ударци. Хтели су крвавим терором да сломе нашу вољу против најбољих и најрањивијих међу нама. Али им то неће успети. Наша срца жуде за више од освете или одмазде. То је превише ситно, није руско. Нама је потребна само наша Победа. Моја ћерка је положила свој девојачки живот на тај олтар. Зато победи, молим те!  Хтели смо да је васпитамо да буде паметна и херој.  Нека и сада надахне синове наше Отаџбине на подвиг.”

Политиколог и новинарка Дарја Дугина, погинула је у суботу увече у Московској области, када је активирана експлозивна направа која је подметнута у њено возило.

Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) раније данас је саопштила да је расветлила убиство Дугине, уз тврдњу да га је починила држављанка Украјине Наталија Вовк, која је у Русију допутовала 23. јула 2022. године заједно са ћерком.

детаљно кретање Наталије осумњичене за убиство Дарје Дугине можете погледати ОВДЕ.

Извор: Танјуг/Правда

„Дођи и види“ пратите нас нашем Телеграм каналу: https://t.me/dodjiividi      

#александардугин, #дугин, #дарја, #убиство, #украјина, #русија, #aleksandardugin, #dugin, #darja, #ubistvo, #ukrajina, #rusija,

Нема коментара:

Постави коментар