11111111111111

Претражи овај блог

среда, 13. октобар 2021.

ЕВО КАКО СТРАНИ МЕЈНСТРИМ МЕДИЈИ НАПАДАЈУ СРБИЈУ ЗАТО ШТО НИЈЕ УВЕЛА КОВИД-ПАСОШЕ! ПРИТИСАК ЋЕ БИТИ СВЕ ЈАЧИ!

ЕВО КАКО СТРАНИ МЕЈНСТРИМ МЕДИЈИ НАПАДАЈУ СРБИЈУ ЗАТО ШТО НИЈЕ УВЕЛА КОВИД-ПАСОШЕ! ПРИТИСАК ЋЕ БИТИ СВЕ ЈАЧИ!

Србија је једна од малог броја земаља на свету која није увела ковид пропуснице како се очекивало. Због тога је започела кампања страних медија које су директно или индиректно финансиране од стране глобалистичких лидера.

Као што смо и навикли, кроз историју, Србија страним медијима никад није била миљеник. За њих смо увек представљали дивљаке и друге погрдне описе са којима су етикетирали народ Србије. 

У новој епизоди Цовид-лудила, на Србију и њен народ устремили су се велике медијске компаније, између осталог и АФП, који је како Н1 преноси објавио садашње стање у Србији.

АФП је пренео, како је Србија у “окрутној” илузији о крају пандемије, а да је у ствари “шампион” по броју заражених.

Они су ужаснути како људи у Србији нормално живе, па су нам кафићи пуни, нико не носи маске и како се сви понашају да је све готово, а да се вакцинација становништва зауставила на нешто више од 40%.

Згрожени изјавом премијерке Ане Брнабић која је изјавила како је влада одустала од увођења већих контрола и да дисциплину није могуће наметнути.

„Пропуснице није могуће контролисати, а ни ношење маски у затвореним просторима”, казала је премијер/ка Ана Брнабић на недавној конференцији за новинаре, преноси Н1

Такође је изјавила:

„Имамо лек за ово… а то је вакцинисање”.

Страни медији су пренели како је члан КШ Др. Кон, остао без речи и како не може да верује да влада не жели да уведе строжије мере.

„Не могу да схватим шта сам управо чуо”, рекао је он након састанка Кризног штаба, оптужујући доносиоце ове одлуке за „опструкцију”, преноси Н1.

Страни медији су ову ситуацију пренели као немогућност владе која се плаши будућих избора(који би требали да буду на пролеће) на које утичи народ Србије.

Слободне људе у Србији овај пут страни медији су окарактерисали као јаке “анти-ваксере” који шире дезинформације и имају огроман утицај. 

По страним мејнстрим медијима Србија је земља у којој је легло дезинформација и са јаком групом одметнутих лекара који имају велик утицај на народ.

Народ у Србији увек је био вођен слободом и поносом, добро мало и инатом..

Само са ИСТИНОМ побеђујемо! 

Извор:  Nulta Tačka/N1/AFP/MainStrimMediji

#вакцина, #вакцине, #vakcina, #vakcine,  #пасоши, #пропуснице, #pasosi, #propusnice, #ковидпасоши, #ковидпропуснице, #kovidpasosi, #kovidpropusnice,

Нема коментара:

Постави коментар