11111111111111

Претражи овај блог

субота, 20. март 2021.

Устани понижена људска расо: Данас широм Европе и у Србији велики протести! ВИДЕО

Устани понижена људска расо: Данас широм Европе и у Србији велики протести!

У готово свим државама Европе данас ће се одржати масовни скупови против корона диктатуре, присилне вакцинације и фашистичког кршења људског права. Протест ће се одржати и у Београду.

Највише људи се очекује у Немачкој, Франуцској и Холандији, а велики број људи из Србије, на друштвеним мрежама најављује долазак у центар Београда. 

Док се народу прети отказима на послу ако се не вакцинишу, забрањују му се путовања, док српски политичари траже да се на улице пусте само ревакцинисани (Горан Весић), а режимски лекари захтевају да они који неће вакцину додатно плаћају своје лечење(!!), народ живи све бедније јер не може да ради – привреда се плански уништава. 

Скуп је уредно пријављен у полицији и треба да се одржи на Трг Републике 20. марта у 15.30 сати, одакле ће се окупљени народ упутити ка РТС и Влади Србије, како би се и на тај начин, властима упутила послала јасна поруку да престане да се игра с основним правима и слободама својих држављана. 

Основни захтеви овог протестног народног окупљања су:

– Нема полицијског часа и увођења ванредног стања
– Вакцинација искључиво на добровољној основи
– Пре увођења било којих рестриктивним мера, од стране Кризног штаба, мора да претходно постоји јавна дебата на медијим са националном френквенцијом, у којој ће бити суочена различита стајалишта у вези решавања кризе узроковане актуелном пандемијом

 

Извор: Србин.инфо

#протест, #протести, #демонстрације, #protesti, #protest,  #demonstracije, #скупштина, #skupstina,

#коронавирус,  #koronavirus, #virus, #вирус, 

Нема коментара:

Постави коментар