11111111111111

Претражи овај блог

субота, 16. новембар 2019.

Невероватан призор из Венеције: Град се спрема за нове поплаве, а жене до појаса у води и босе корачају до "Луј Витон " радњи (ФОТО)


И док све метеоролошке службе најављују да ће у недељу опет доћи до погоршања времена, са улица Венеције стижу веома занимљиве фотографије

Туристима и становницима Венеције поново је данас дозвољено да уђу на Трг Светог Марка, дан након што је затворен због изузетно високог нивоа воде која је преплавила град.

И док све метеоролошке службе најављују да ће у недељу опет доћи до погоршања времена, са улица Венеције стижу веома занимљиве фотографије које су постале хит.

Туристи, али и становници Венеци не хају пуно за поплаву, када на пример, треба да се скокне до "Праде", "Луј Витона", "Ив Сен Лорана" или неке друге престижне радње. Градоначелник Венеције упозорава читав свет да ово што се дешава у његовом граду, да ће задесити читав свет, али жене за то не маре.

Просто је невероватна жеља купаца да дођу до омиљене "крпице" посебно када видите фотографију где жена стоји у води до појаса а у рукама држи кесу из "Луј Витона".

Не сметају им ни слапови воде који надиру из радњи, чак на њиховим лицима можете видети срећу.

Извор: Вечерње новости














1 коментар: