11111111111111

Претражи овај блог

понедељак, 21. мај 2018.

Помозимо лечење нашег брата Андреје - ХИТНО!


Информативна служба Српске Православне Цркве добила је писмо из канацеларије Светог Архијерејског Синода које објављује у целини:

Поштовани, пише Вам Мирјана Павловић, мајка Андреје Павловића који у Бечу чека на трансплантацију срца. Са великом захвалношћу Вам се обраћам, јер сте нам изашли у сусрет и уз велику помоћ проте Петра Пантича смештени смо у стану који је у склопу наше цркве. Вечну захвалност осећам према проти Петру, оцу Александру и оцу Драгану и њиховим породицама који су нас прихватили и пружају нам велику подршку у свему. Сви они су максимално уз нас. Пред нама је још дуг временски период чекања на трансплантацију и бар још годину дана постоперативног лечења. Молимо Вас за ма колику финансијску помоћ. Свештенство ове цркве је већ покушало да нам помогне сакупљањем прилога али и њихове могућности су ограничене, а дуг период је пред нама.

Син и ја осећамо велику захвалност на свему што сте Ви и овдашње свештенство учинили за нас и молимо Вас ако сте у могућности да нам пружите финансијску подршку како бисмо пребродили време које је пред нама. Наш динарски жиро рачун је:

АНДРЕЈА ПАВЛОВИЋ 160-5810200032004-46

У прилогу Вам шаљемо документа (pdf1 и pdf2) као доказ да је Андреја на листи за трансплантацију.

Унапред захвални Мирјана и Андреја Павловић

Извор: Српска Православна Црква

Нема коментара:

Постави коментар