11111111111111

Претражи овај блог

среда, 17. јануар 2018.

ИВАНОВИЋЕВ ИНТЕРВЈУ КОЈИ ТРЕСЕ СРБИЈУ: Криминални кругови који су повезани са политичким партијама (ВИДЕО)

Лидер Срба са Косова гостовао је,два месеца пре убиста, у новембру 2017. године, на телевизији Н1 након избора на Косову када је Српска листа добила поверење Вучића и Београда. Он је оптужио тада представнике Српске листа да застрашују локалне Србе, како ће добити отказе и престанак давања пензија уколико Вучићеви људи тј. чланови Српске листе не победе на Косову.

Ивановић у интервјуу говори о разговорима са Вучићем око избора на Косову и одбацује намере председника Србије да се решење проблема Космета временски орочи.

Он у интервјуу говори да су му кола запалили они из српских криминалних кругова који су повезани са људима из политичких партија. Ивановић је рекао да они који су запалили ауто њему и њговим сарадницима повезани са криминалним круговима који су повезани са људима у власти.

Он помиње "ћелаве обријане људе" који су застрашивали бираче по Косовској Митровици уочи избора. Према Ивановићу истрага о нападима на њега довела би до "важних људи".

- Запалити аутомобил двојици кандидата за градоначелника само због тога што нису на владиној листи већ мисле својом главом... - објаснио је тада Ивановић.

Да буде парадокс, Ивановић је, на питање новинарке да ли се боји, тада рекао:

"У Митровици је то увек могуће, ако се не казни предходно дело увек је могуће да се то дело понови... Мени су урадили све што су могли до сада. Још нису само пуцали на мене, мада ко зна, ни то није искључено. Мислим да би то било погрешно и не верујем у такав сценаријо".

Овакве изјаве које је Ивановић дао у неколико интервјууа оптужујући "српску мафију блиску власти" повод је за бројне спекулације о извршиоцима његовог убиства, па је чак и председник Србије Александар Вучић морао да реагује на то на конференцији за медије.

Извор: Правда

Нема коментара:

Постави коментар