11111111111111

Претражи овај блог

субота, 18. април 2015.

Направите чудотворни напитак од шаргарепе и живећете 100 година

У овом чланку ц́емо представити рецепт за дуг живот, који се може добити врло брзо и лако. Припремите овај напитак за дуговечност и конзумирајте га одмах.

Потребни састојци:


– 2 цм дугачког корена ђумбира

– 4 шаргарепе

– 3 јабуке

– Сок од пола лимуна

Начин припреме:

Ставите све горе наведене састојке у блендер и помешајте их добро док не добијете хомогену смешу. Пијте напитак ујутру, пре доручка, чим сте га припремили.

Корен ђумбира помаже у смањењу нивоа холестерола и бори се са стомачном бактеријом, која се сматра одговорном за стварање улкусне болести. Она позитивно утиче на опоравак цревне флоре, регулише нередовну столицу и отклања интензивне главобоље и мигрене.

Шаргарепа је одлична за срце, зубе и десни. Она штити тело и доприноси у борби против срчаног удара. Такође побољшава вид, делује против рака и чини кожу глатком и меком.

Јабука помаже у јачању имунитета, одлична је за мршављење и стимулише бубреге, јетру и жуч. Такође штити од болести усне дупље, поспешује варење, штити срце и крвне судове, смањује стрес, умор и несаницу, штити од бактерија и вируса и спречава неке врсте рака.

Лимун снижава висок крвни притисак, одбацује токсине, смањује бол код артритиса, делује против инфекција, грипа и такође делује против усне дупље и болести језика. Такође јача имуни систем и инхибира развој инфекција.


Извор:  Webtribune.rs

Нема коментара:

Постави коментар