11111111111111

Претражи овај блог

петак, 7. јун 2013.

Pres sekretar: Putin nema drugu ženu

U životu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina nema neke druge žene, izjavio je radiju Eho Moskvi pres sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov

MOSKVA - U životu predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina nema neke druge žene, izjavio je radiju Eho Moskvi pres sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

Peskov je nazvao glasinama spekulacije da bi Vladimir Putin uskoro mogao ponovo da se oženi nakon što se i zvanično razvede.

Razumljivo je da njegov način života nikako nije povezana sa porodičnim odnosima, rekao je Peskov pozivajući sve da pogledaju raspored radnog dana ruskog predsednika, stoji na sajtu ruskog radija.

Vladimir i Ljudmila Putin objavili su u četvrtak uveče da je njihov brak završen.

Zahtev za razvod braka Vladimira i Ljudmile Putin još nije predat ni jednom matičaru, prenose šturo ruski mediji.

Ruski mediji se zadržavaju na komentarima kako će razvod uticati na rejting predsednika i na prenošenje ocena zapadnih medija. Najavljeni razvod ruskog predsednika Vladimira Putina od Ljudmile Putin posle 30 godina braka neće bitno uticati na njegov rejting, prenose ruski mediji mišljenja politikologa.

Ruski mediji reagovali su neobičnim saosećanjem na objavu razvoda predsednika Vladimira Putina, ocenivši da se, obaveštavanjem javnosti o tome, razbijaju stroga pravila o čuvanju privatnosti života lidera te zemlje.
Putin i njegova, sada već bivša supruga Ljudmila, retko viđani zajedno u javnosti, objavili su kraj svog braka u četvrtak, u intervjuu ruskoj televiziji, dva meseca pre nego što se navršava 30. godišnjica od njihovog venčanja.

Ruski mediji su 2008. godine pisali da Putin namerava da se oženi bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, dobitnicom Olimpijske medalje. Kružile su glasine da oni imaju zajedničko dete.
Iako ni Putin ni Kabajeva nisu potvrdili te glasine, oni su viđeni i fotografisani zajedno na nekim javnim događajima.


Izvor: Vecernje Novosti

Нема коментара:

Постави коментар