11111111111111

Претражи овај блог

среда, 5. јун 2013.

Саопштење за јавност о вештачки изазваној промени времена и тровању становништва

Нови Сад – На следећем линку достављамо јавности крунски доказ о маршути злочиначких авиона из којих се запрашује становништво и природа Србије опасним хемијским отровима, као и доказ да полећу и слећу на београдски аеродром.



http://www.flightradar24.com/#!/2013-06-02/15:26/FPO101T

Flightradar24.com – Live flight tracker!

www.flightradar24.com

Flightradar24 is the best live flight tracker that shows air traffic in real time. Best coverage and cool features!


Нажалост, скоро смо сигурни да тим авионима управљају пензионсани пилоти ратног и цивилног ваздухопловства за дебелу надокнаду, по нашим информацијама, уљуљканих оценом да ако држава то дозвољава, онда нема опасности ни по кога. То што је прошле године штета само у пољопривреди била већа од 4 милијарде долара, што је на стотине младих људи (25-30 год.) умрло у епидемији напрасних (изненадних) смрти, што је na десетине хиљада и хиљада људи оболело од најразличитијих болести, неке које воде и смртном исходу, то никог не забрињава.

Ово је кључни доказ да се над Србијом спроводи геноцид и екоцид. Убијају се људи и остављају непознате последице по будућа покољења, загађују се и уништавају плодна поља после чега ће на њима моћи да се гаје само генетички модификоване (измењене) културе (ГМО), а ми ћутимо.

Позивамо све електронски писмене људе да копирају наведено саопштење и линк о геноциду и проследе га на што већи број имена и адреса. Становништво Србије се мора информисати и узбунити, јер ће нестати са лица земље. Позивамо све грађане Србије да пишу протесте председнику Србије (врховном команданту), Генералштабу ВС, Влади, Министарству одбране, Министарству здравља, Народној скупштини, народним посланицима из свог места, они се морају затрпати протестима да знају да знамо за њихову издају народа и државе, да знају да знамо за њихов злочин какав се није догодио у људској цивилизацији, да један режим преда свој народ и територију на милост и немилост непријатељу да се затре и уништи.

Пишите протесте, зовите их телефоном, ако већ нисте спремни да изађете испред Народне скупштине и Генералштаба да следите Николу Алексића у прозивању издајника народа и државе, можете из своје куће слати поруке и звати их телефоном, гарантујемо да се не могу сносити последице због изражавања незадовољства због издаје народа и државе на описани начин због спровођења геноцида над нама и нашом децом. Затрпајмо их порукама и протестима, нека знају да знамо за њихову издају, нека стрепе ноћу због своје издаје, нека се трзају на пуцање из ауспуха аутомобила.

Адресе: Генерални секретаријат председника Републике Србије (врховног команданта): predstavkegradjana@predsednik.rs тел: 011 323 63 30, Генералштаб војске Србије, начелник генерал Љубиша Диковић: vojska.srbije@mod.gov.rs тел: 011 20 63 901, командант ваздухопловста и противваздушне одбране Ранко Живак : kvipvo_komandant@vs.rs, тел: 011 31 63 969, командант копнене војске Александар Живковић: kkov_komandant@vs.rs, тел: 018 555 897, кабинет председника Владе и министра полиције: kabinetpremijera@gov.rs , тел: 011 36 14 621 , Министарство одбране: ministar.odbrane@mod.gov.rs , тел: 011 30 06 311, Министарство здравља: kabinet@zdravlje.gov.rs , тел: 011 36 16 251 Народна скупштина: sef_kabineta@parlament.rs и nsrs@parlament.rs , тел: 011 30 26 100.

Пробудите се народе, нестаћемо у сну!

2 коментара:

  1. Анониман5. јун 2013. 20:27

    NAPUSTISMO TEBE KOJI NAS NIKAD NE NAPUSTAS , NAPUSTISMO TEBE JEDINOG COVEKOLJUBCA I VERNOG PRIJATELJA SVIH LJUDI I ODOSMO KUCATI NA NEPRIJATELJSKA VRATA TRAZECI PRIJATELJE MEDU NEPRIJATELJIMA SPASIOCE MEDU COVEKOUBICAMA I POMOCNIKE KOD ONIH KOJI ODMAZU . SMEJU SE TVOJOJ SVETOJ ZRTVI GOSPODE I GAZE SVE ZAPOVESTI TVOJE .NAORUZAO SE BRAT NA BRATA SUSED NA SUSEDA NAROD NA NAROD.JOS SU CRNE MRLJE OD NEPOKAJANOG GREHA OD JUCERASNJEG RATA NA SAVESTIMA MNOGIH , A VEC SE SPREMA NOVO DUSEGNUSTVO PO CELOJ ZEMLJI. JOS SU SVEZI MILIONI GROBOVA HRICANSKE OMLADINE , A OBLAK SE DIZE DA SAGORI NOVU OMLADINU . SACUVAJ GOSPODE OD NOVOGA STIDA PRED NEZNABOSCIMA . NEDOZVOLI GOSPODE DA PRED PRESTOLOM TVOJIM OPET OBARAJU OCI STIDECI SE SVOJIH SRODNIKA IPOTMAKA NA OVOJ CRNOJ ZEMLJI. ( SV. NIKOLAJ VELIMIROVIC).

    ОдговориИзбриши
  2. Црвена НАПАСТ се шета над Србијом а Срби погнули главе и ћуте!
    Не мислите ли Срби да је ово Божија воља, па ћутите и трпите?
    БРУКА!

    ОдговориИзбриши