11111111111111

Претражи овај блог

среда, 3. април 2013.

Vojsci Severne Koreje odobren napad na SAD (VIDEO)

Generalštab Severnokorejske armije saopštio je da je Vašington zvanično obavešten da će američke pretnje biti uništene nuklearnim napadima. 



 Severnokorejska armija saopštila je danas da je dobila konačno odobrenje za pokretanje "nemilosrdnih" nuklearnih napada na SAD, a mete će biti "uništene najnaprednijim, manjim, lakšim i raznolikim nuklearnim napadima", javila je sjevernokorejska novinska agencija KCNA.

"Nemilosrdna operacija naših revolucionarnih oružanih snaga konačno je razmotrena i ratifikovana", navodi se u saopštenju.

Francuska novinska agencija AFP javila je da je saopštenje obavljeno nekoliko minuta nakon što su SAD najavile da će u narednih nekoliko sedmica poslati napredne protivraketne sisteme na ostrvo Guam.

Severna Koreja je u proteklih nekoliko meseci, iznoseći pretnje, kao potencijalne mete izdvojila američke vojne baze u Guamu, američkoj teritoriji u Pacifiku i na Havajima.


On je istakao da ti postupci Pjongjanga prete interesima Južne Koreje i Japana, ali je pomenuo i direktne pretnje protiv Guama, Havaja i zapadne obale SAD.

Neposredno nakon Hejgelovog govora, Pentagon je saopštio da će poslati rakete sistema "thaad" za obaranje balističkih projektila, sa pokretnim lanserom i presretačima raketa, radarski sistem i integrisani sistem za kontrolu vatre.

(Srna, foto: Beta/AP)




Izvor: Mondo

1 коментар:

  1. ОЧЕ НАШ
    Оче наш, који си на небесима,
    да се свети име Твоје,
    да дође Царство Твоје,
    да буде воља Твоја,
    и на земљи као што је на небу;
    Хлеб наш насушни дај нам данас,
    и опрости нам дугове наше,
    као што и ми опраштамо дужницима нашим;
    и не уведи нас у искушење,
    но избави нас од злога.
    Слава Оцу и Сину и Светоме Духу,
    и сада и увек и у векове векова. Амин!

    ОдговориИзбриши