11111111111111

Претражи овај блог

петак, 22. фебруар 2013.

Слободна енергија по Николи Тесли је већ стварност

Будимпешта - Русија, Кина, Индија, Пакистан и неке земље јужне Америке већ користе ове машине, док се САД, ЕУ и остали грчевито боре и крију ове информације. Шта мислите, на ком пројекту ради Иран и зашто је под притиском?

Бесплатнa енергија:


 1,5 МW до 300 МW магнетне електране, неограничено покретање!

Све што траже светски и швајцарски политичари овде је испуњено:

- без CO2, нема загађења,

- енергетска ефикасност 100%,

- економичност.

Електране којима не требају нуклеарна моћ, нафта, вода, угаљ или ветар, итд. су већ неколико година реалност!

Професор Л.И. Сабо из Будимпеште почео је 1980. године са проучавањем „слободне енергије“. Током 20 година на овом пројекту је учествовало око 400 научника. Преко 108 прототипова су направљени и пуштени у погон, били су крунисани и у складу са успехом Николе Тесле. Трошкови истраживања износили су више од пола милијарде долара.

Да би таква електрана функционисала потребно је само створити почетно убрзање. Када ротори достигну своје оперативне брзине, бивају само-покретајући и производе до 300 МW електричне енергије. Период отплате је око 3 до 4 године.

Све земље су информисане о овој новој, епохалној енергији. Поред влада и министарства енергије још су и политичке странке контактиране. Такође су обавештене и веће организације које би требало да штите животну средину.

Три ове електране могу да замене једну нуклеарну електрану. Али „Илуминати“ намеравају да од године 2020, направе још 400 до 500 нуклеарних електрана широм света, поред тога данашње власти су против свих децентрализованих енергетских залиха.

Зашто је Ел Гор (насилник) добио у року од пар месеци Нобелову награду за мир? Он је ЗА нуклеарну енергију!

Маркетиншки буџет од 300 милиона америчких долара и контрола масовних медија, омогућава да се народ увери у „прави пут“. Такође овај „еколог“ промовише, ГЕН-храну и против је обавезног етикетирања (ГМО ознака).

За разлику од западне Европе и САД, у Кини, Пакистану и Индији, и неким јужноамеричким земљама, такве машине су већ у употреби а и нове се производе.

Писма читалаца послата медијима или политичарима се не објављују и игноришу се.
У физици (слободна енергија), као и у медицини (слободна медицина GNM ®), проналасци, би „Илуминатима“ узели власт из руку, ако би обични грађани били обавештени.

Више пута се појављивало у медијима да нема никаквих машина за слободну енергију. Питамо се зашто је толико добрих и информативних сајтова који су направили име на овој врсти енергије чак су и објавили планове о овим машинама, зашто се цензуришу од стране држава?

Овај текст можете копирати и ширити, то је чак и пожељно.


Извор: ВасељенскаТВ

Нема коментара:

Постави коментар