11111111111111

Претражи овај блог

среда, 15. август 2012.

Србин претучен у Пећи

Милош Чукић претучен у центру Пећи. Чукић, који као расељено лице живи у Беранама, у Пећ је дошао да плати казну пошто му је косовска полиција раније одузела возачку дозволу.

У Чаршијској улици у Пећи нападнут је Србин Милош Чукић, који тренутно као расељено лице живи у Беранама. У Пећ је дошао да плати казну пошто му је косовска полиција раније одузела возачку дозволу.



Пошто је платио казну, а полиција му вратила дозволу, Чукић је нападнут у ширем центру града.

"У нападу су му избијена два зуба, задобио је посекотине поред левог ока, и друге повреде главе приликом пада од задобијених удараца. После напада је стигла Хитна помоћ, а убрзо и полиција. У пећкој болници му је указана помоћ. Лекари су му зашили рану око ока", рекао је за РТС Зоран Ашанин из села Љевоша код кога Чукић одседа када дође у Пећ.

Нападнути Чукић је до рата живео у Пећи, где му је узурпирана кућа. Тренутно живи као расељено лице у Беранама.

Ашанин је каже да Чукић повремено долази у Пећ како би обишао своју кућу.

Особа која је напала Чукића није позната нити њему нити Србима повратницима у општини Пећ, а Ашанин каже да је највероватније реч о Албанцу.

Повређеног Чукића обишли су игумани манастира Дечани Сава Јањић и манастира Драганац Иларион Лупуловић, преноси Танјуг.

Напад је осудио и владика Рашко-призренски Теодосије који је рекао како је неприхватљиво да се нападају људи који су као Чукић познати по својој доброти и мирољубивости.


Извор: РТС

Нема коментара:

Постави коментар