11111111111111

Претражи овај блог

петак, 27. април 2012.

"Besni pederi" polupali stakla na crkvi u SAD

Prozori američke crkve Mars Hil u Portlandu, koja putem video-linka prenosi propovedi Marka Driskola, sveštenika poznatog po anti-gej stavovima, polupani su u utorak, a odgovornost za napad preuzela je putem mejla grupa aktivista koja nosi naziv "Besni pederi" ("Angry Queers"). 

Polupani prozori na anti-gej crkvi
 
Fotografije polupanih prozora postavio je na Fejsbuk sveštenik Tim Smit, a crkva Mars Hil je u saopštenju navela da su komšije prijavile policiji da je nekoliko mladića sa crnim maskama bacalo kamenice.


- Policija je objavila da se obližnja banka na isti način našla na meti tih vandala i da veruje da je vandalski čin unapred planirala najverovatnije neka aktivistička grupa - stoji u saopštenju američke crkve.
 

KPTV FOX 12, lokalna filijala u Portlandu američke televizije "Foks", objavila je da je primila mejl sa potpisom "Besni pederi" u kojem je preuzeta odgovornost za napad.
 
Mark Driskol, koji tvrdi da je homoseksualnost greh, crkvu Mars Hil osnovao je pre 15 godina u Sijetlu, a prostorije ove crkve u Portlandu otvorene su u oktobru prošle godine.


Izvor: Vesti online

Нема коментара:

Постави коментар