11111111111111

Претражи овај блог

недеља, 31. март 2024.

Медији: Дете које личи на несталу Данку снимљено у Бечу, мајка нема коментар /видео/

Медији: Дете које личи на несталу Данку снимљено у Бечу, мајка нема коментар
Да се појавио нови траг, данас је открио и председник Србије Александар Вучић, али није прокоментарисао о чему је тачно реч

Нови траг у истрази за несталом Данком Илић појавио се јутрос у пола три ујутру, када је, како преносе медији, полиција добила информацију да је девојчица виђена у Бечу у пратњи две румунске држављанке. 

Тим поводом се огласила и Данкина мајка, Ивана Илић која је кратко прокоментарисала да није видела никакав снимак јер не гледа друштвене мреже, преносе "Новости". 

Да се појавио нови траг, данас је открио и председник Србије Александар Вучић, али није прокоментарисао о чему је тачно реч. Он је похвалио рад припадника полиције која ради на расветљавању случаја нестале девојчице Данке Илић и рекао како се нада да ће успети да реше тај случај.

"Радили су људи целу ноћ и ноћас, када се појавио нови траг, око пола три, они известе и мене. До пола пет сви су већ на својим местима, раде, проверавају све. Стварно им свака част на посвећености, колико се људи боре за један дивни живот и сваког дана, невезано да ли је то ноћ, субота, на недељу или било које друге дане. И надам се да ће на крају успети да расветле чак и тај случај", изјавио је Вучић.

Двогодишња Данка Илић нестала је у уторак око 13.45 часова, а у тренутку нестанка на себи је имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп. Девојчица има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара. Због њеног нестанка у Србији је први пут активиран систем "Пронађи ме".

Поводом овог случаја, иначе, јуче су на подручју општине Хаџићи ухапшене три особе, за које се сумња да су путем ТикТока објавиле да су повезане с нестанком девојчице. Такође је ухапшен и полицајац из ПУ Бора због одавања због одавања информација из истраге.

Уколико имате било какве информације, позовите полицију на број телефона 192.

Извор: РТ

„Дођи и види“ пратите нас нашем Телеграм каналу: https://t.me/dodjiividi 

#дете, #отмица, #данка, #беч, #србија, #dete, #otmica, #danka, #bec, #srbija, 

Нема коментара:

Постави коментар