11111111111111

Претражи овај блог

субота, 14. октобар 2023.

Aleksandar Dugin predviđa kako će izgledati Treći svetski rat: Izrael kreće sa izgradnjom Trećeg hrama, SVI ULAZE U RAT

Aleksandar Dugin predviđa kako će izgledati Treći svetski rat: Izrael kreće sa izgradnjom Trećeg hrama, SVI ULAZE U RAT

Aleksandar Dugin u novom tekstu kojeg je objavio na mreži X (Twitter) opisao je početak potencijalnog Trećeg svetskog rata. Pročitajte kako Dugin vidi buduća dešavanja i kako će sve ovo što se dešava danas dovesti do velikog kraja.

„Pokušajmo da opišemo jedan od mogućih scenarija dalje eskalacije na Bliskom istoku. Palestinski ustanak počinje na Zapadnoj obali i istočnom Jerusalimu. Mahmud Abas ne može da obuzda situaciju, a videvši Izrael kako sprovodi potpuni genocid u Pojasu Gaze, Palestinci pokreću sveobuhvatnu pobunu. IDF nastavlja da masakrira civile u Pojasu Gaze. Širom sveta rastu protesti protiv zapadnih proameričkih liberalnih elita koje jednoglasno stoje u korist Izraela. Hezbolah se uključuje i gomile Arapa iz Jordana probijaju kordone na granici. SAD pokreću preventivne udare na Iran, koji je sve više uključen u sukob, a Iran uzvraća udarac Izraelu. Sirija ulazi u rat, napada Golansku visoravan. Dolazi do brze mobilizacije čitavog islamskog sveta.

Proameričke islamske države – Saudijska Arabija, UAE, Katar itd. – prinuđene su da se pridruže konfrontaciji na strani Palestinaca. Njima se pridružuju Pakistan, Turska i Indonezija. Priča o talibanima koji šalju trupe na Bliski istok iz lažnih vesti postaje stvarnost. Crni barjaci Horasana se vijore nad svetom.

Problemi između salafista i tradicionalista, uključujući šiite, blede u pozadini. Počinje veliki džihad islamskog sveta protiv Zapada i Izraela.

Rusija zauzima prvo neutralnu poziciju, ali ne žuri da podrži Izrael, jer u Ukrajini ratuje sa Zapadom, koji je pak potpuno na strani Izraela.

U nekom trenutku pobune u istočnom Jerusalimu, Palestinci proglašavaju potrebu da ograde džamiju Al-Aksa radi zaštite od ID. Al-Aksa džamija se pominje na početku ustanka u pojasu Gaze — Al-Aksa poplava. Izrael, u borbi protiv naoružanih palestinskih milicija iu samoodbrani, lansira raketni napad na džamiju. To se ruši. Put ka izgradnji Trećeg hrama je očišćen. Ali… milijarda muslimana, od kojih je 50 miliona (zvanično) u Evropi, diže ustanak sada na samom Zapadu. U Evropi izbija građanski rat. Neki Evropljani su na strani LGBT, Soroševe i atlantističke elite, a neki sklapaju savez sa muslimanima (po uzoru na Alena Sorala) i pridružuju se antiliberalnoj revoluciji.

SAD koriste taktičko nuklearno oružje protiv Irana. Rusija pokreće taktički nuklearni udar na Ukrajinu, koja po svaku cenu nastoji da se uhvati za Zapad i na svaki mogući način provocira Moskvu.

Treći svetski rat izbija upotrebom taktičkog nuklearnog oružja. Rusija se konačno odlučila i stala na stranu muslimana. Američki dispenzacionalisti shvataju da je došao čas. Rusija napada — iako indirektno — Izrael. Gog je ovde. U ruskoj viziji, Zapad je pod direktnom vlašću Antihrista. Mnogi svetski lideri umiru, pojavljuju se novi sa daleko radikalnijim uverenjima.

Kina napada Tajvan, odvlačeći pažnju SAD i NATO-a ka novom cilju. Indija se uzdržava od direktne podrške na koju SAD računaju. Veče istorije prestaje da bude klonulo.

Feministkinje, gej aktivistkinje i ekolozi zahtevaju da se sve to okonča, ali ih niko ne sluša.

Zapad je prinuđen da se bori protiv svakoga u ime nekog cilja koji više ne može da artikuliše – sve stare teze o „ljudskim pravima“, „građanskom društvu“ i drugim najavama nestale su u surovoj realnosti nadolazeće totalne smrti. Ilon Mask priznaje da je potpuno prestao da shvata šta se dešava.

Izrael počinje, pod udarima sa svih strana, da gradi Treći hram. Samo Moshiach može spasiti situaciju…
Tu se tekst prediktivne analize (proročanstva) naglo završava.“

NultaTacka

„Дођи и види“ пратите нас нашем Телеграм каналу: https://t.me/dodjiividi      

#александардугин, #дугин, #пророчанство, #трећисветскират, #трећихрам, #антихрист, #666, #aleksandardugin, #dugin, #prorocanstvo, #trecisvetskirat, #trecihram, #antihrist, #666, 

Нема коментара:

Постави коментар