11111111111111

Претражи овај блог

четвртак, 10. август 2023.

ОПШТА ДЕКАДЕНЦИЈА ЗАПАДА: Католички поп као техно ди-џеј пре обраћања папе! (ВИДЕО)

 

ОПШТА ДЕКАДЕНЦИЈА ЗАПАДА: Католички поп као техно ди-џеј пре обраћања папе! (ВИДЕО)

ВАТИКАН - У Португалу се десио Међународни фестивал Католичке омладине, односно, Светски дан омладине, где се младим генерацијама обратио и папа лично, али највећу пажњу је изазвао техно перформанс који је одржан као увод у папино обраћање.

Наиме, цело ово “хришћанско” окупљање је показало ниво декаденције који Запад достиже, па је тако омладини уместо поруке молитвености и побожности послата порука да су “рејвови и техно журке” благословени и то ни мање ни више него организовањем једне од стране католичког свештенства.

Католички свештеник је у улози ди-џеја практично једним техно перформансом најавио обраћање и говор папе. Ружно, неумерено, недостојно… 

Уместо вере, црквености, побожности и молитвеног духа, Ватикан је својим младим генерацијама опет подметнуо “лаку забаву” и опет успео да превазиђе своје досадашње паклене промашаје. Католичка црква је још једном потврдила своју странпутицу којом већ вековима гази кроз сталну погрешну тежњу да се “додвори” овоземаљским токовима и трендовима.

Није монтажа, није холивудски филм, није Саут Парк, ово је реалност “модерне европске цивилизације”. Погледајте:

 

#ватикан, #папа, #диџеј, #католици, #католик, #техно, #vatikan, #papa, #didzej, #katolici, #katolik, #tehno,

Нема коментара:

Постави коментар