11111111111111

Претражи овај блог

субота, 12. новембар 2022.

Захвална молитва Светог Јована Златоуста

Захвална молитва Светог Јована Златоуста

 Захваљујем ти Господе за сва добра која си учинио нама недостојнима од првог дана до данас за она која знамо и за она која не знамо за видљива и за не видљива за доброчинста који си учинио у делу и речју, за она која смо молили и за она која нисмо молили. 

Хвала ти за све што си дао нама нама недостојнима: за невоље и за радости за казне и мучења за награде и Царство Небеско.

Ми ти се молимо Човекољупче сачувај душу нашу у светлости и чистој савести и дај нам крај достојан твога човекољубља. Ти који си нас толико заволео да си Сина Свога јединородног дао за нас учини нас достојан своје љубави.

Дај нам мудрости ријечју твојом и страхом твојим удахни силу твоју у нас.Ти који си ради нас Сина Свога Једнородног дао и послао Духа Светога ради опроштења грехова наших и опрости нам ако у чему сагрешимо хотимични или не хотимично и не упиши нам то у грех..

Сети се свих нас који у истини призивамо име Твоје и помени и помилуј све оне који нам желе било добро било зло јер смо сви ми људи и створења Твоја.

Теби слава и хвала за све.Амин.

„Дођи и види“ пратите нас нашем Телеграм каналу: https://t.me/dodjiividi    

#захвалнамолитва, #светијованзлатоусти, #јованзлатоусти, #молитва, #zahvalnamolitva, #svetijovanzlatousti, #jovanzlatousti, #molitva,

 

Нема коментара:

Постави коментар