11111111111111

Претражи овај блог

недеља, 31. јул 2022.

Сирене у Митровици, барикаде на Космету, Приштина послала специјалце на Јариње /ВИДЕО/

Сирене у Митровици, барикаде на Космету, Приштина послала специјалце  на Јариње /ВИДЕО/
У Северној Митровици се чују сирене за узбуну.

Сирене се чују од 17. 40 часова, из непознатих разлога, јавља репортер Косово онлајн.

Грађани су почели да се окупљају у центру Северне Митровице, а како незванично сазнаје Косово онлајн, народ ће кренути ка месту Рударе код Звечана где ће поставити барикаде.

Грађани се окупљају, незадовољни увођењем мера реципроцитета, чија би примена требало да почне ноћас у поноћ, а које подразумевају непризнавање личних карата Републике Србије на прелазима.

У међувремену, зачуле су се и друге сирене, укључујући и једну на крову аутомобила који је великом брзином пројурио из правца Звечана ка центру града, наводи Коссев. Видљиво је кретање и возила хитне помоћи са такође укљученим сиренама.

Коссев наводи да су блокирани путеви у Рудару и Зубином Потоку.

„Дошло је до блокаде пута у Зубином Потоку код Варага и у Рудару. Наводно је протурена лажна вест да ће општина да се блокира од стране специјалних јединица, што апсолутно није тачно, нити постоји таква намера“, за Коссев је казао Бесим Хоти.

Сутра почиње примена мера реципроцитета, тачније, како је најавила привремена влада у Приштини, од поноћи ће свима који дођу на прелазе са личном картом Републике Србије бити уручен улазно-излазни документ, а почиње и пререгистрација возила са српским таблицама на косовске.


 

 

 

Извор: Спутњик

  „Дођи и види“ пратите нас нашем Телеграм каналу: https://t.me/dodjiividi 

#Космет, #Косово, #сирене, #Митровица, #барикаде, #Kosmet, #Kosovo, #sirene, #Mitrovica, #barikade,

Нема коментара:

Постави коментар