11111111111111

Претражи овај блог

понедељак, 21. март 2022.

Tријумф Звери против Тријумфа народа - Агенда УН 2030 против народа

Tријумф Звери против Тријумфа народа - Агенда УН 2030 против народа
Сви чланци Глобалног истраживања могу се читати на 51 језику тако што ћете активирати падајући мени „Веб сајт за превођење“ на горњем банеру наше почетне странице (верзија за рачунаре).

Да бисте добили дневни билтен Глобал Ресеарцх-а (изабрани чланци),  кликните овде .

Посетите и пратите нас на Инстаграму на @ глобалресеарцх_црг .

***

Да ли би било поштено рећи да је Тријумф звери диктаторско преузимање света према доктринама Светског економског форума? Да ли су ВЕФ осмислили Мајстори који буду да би призвали светску Апокалипсу?

 Тријумф звери је, или би био – ако ми, Народ , дозволимо да се то догоди – потпуно ресетовање нашег углавном западног, презадуженог, претерано проширеног финансијског система који је ван контроле. То се углавном односи на економије засноване на долару и евру. Финансијско ресетовање и нови глобални светски поредак подразумевали би три главна циља:

  • Масовно смањење светске популације , опет, првенствено и у првом кораку, западне популације или глобалног севера – многе или већину њих владајућа елита сматра „бескорисним једачима и потрошачима“. Средином 1960-их, укупна светска потрошња природних ресурса премашила је фактор „1“ (један) онога што Мајка Земља генерално обезбеђује.
Ова прекомерна потрошња достиже данас, почетком 2020-их, факторе од 3,5 до 4,5 између Европе и САД понуде мајке природе. Ово се не односи само на храну – која је, на крају крајева, обновљиви ресурс – већ првенствено на необновљиве ресурсе, од којих је један угљоводоник. Фосилна горива средином 2020. (година затварања ЦОВИД-а) чинила су 84% (87% у 2019.) све енергије која се користи широм света. Предвиђено је повећање од 4% за 2021. годину.

О храни: Као пример, Еуростат (2018) извештава да се у ЕУ годишње генерише око 88 милиона тона отпада од хране, по цени од око 143 милијарде евра. Ово одговара око 20% укупне произведене хране. Према ФАО-у, отприлике трећина све хране произведене за људску исхрану се широм света губи или баца – види ово .

  • Огроман помак капитала и имовине се преноси са доње и средње класе (углавном малих и средњих предузећа) на врх . Према Форбесу, 2021. је чинило 2.755 милијардера широм света, што је повећање од 660 нових у односу на 2020. Свеукупно ови милијардери вреде 13,1 билион долара, у односу на 8 билиона долара у 2020. Ови добици укључују повећање вредности акција – погледајте ово .
  • Дигитализација свега – укључујући и људски мозак – претвара људе у трансљуде (Клаус Сцхваб). Али пре свега потпуна дигитализација новца која владама даје пуну контролу над вашим – народним – новцем. Владе или владе планиране Глобалне владе могу запленити ваш банковни рачун, кад год нађу разлог за кажњавање непослушног грађанина.

То је оно што Клаус Шваб (ВЕФ) назива „Управљање 4.0“, у складу са оним што он такође назива Четвртом индустријском револуцијом. Потпуно дигитализација омогућава потпуну контролу свега. Упркос свом широко пропагираном, такозваном попуштању ограничења ЦОВИД-а, већ се тихо примењују закони ЕУ који би захтевали пуну вакцинацију сваког грађанина ЕУ (Резолуција ЕУ 2361) – и свеобухватни дигитални ИД, без којег грађани не могу потез.

Сличне акције предвиђене су и у САД. Међутим, отпор тамошње јавности, а посебно гувернера држава – посебно у Тексасу и Флориди – био је већи него у Европи. И то упркос сталном притиску председника Бајдена за „универзалну вакцинацију“. Такође, интервенције америчких судова, укључујући и Врховни суд, до сада су у неколико наврата стали на страну народа.

Ови дигитални ИД-ови, Билл Гатесов изум Агенда ИД2020, највероватније ће доћи у облику КР кодова. КР код ће се такође користити за вршење електронских/дигиталних плаћања и има практично неограничен капацитет складиштења информација, о вашем здрављу, банковним рачунима и другим имовинама, потрошњи, навикама, путовањима – буквално, сваки ваш корак биће забележен. Погледајте и ово .

Завршетак ове агенде од три корака – или троструког циља – је прави циљ Агенде УН 2030. Такозвани циљеви развоја УН, еуфемистички названи УН агенда 2030, нису ништа друго до нереална димна завеса.

Као што је горе речено, ако ми, Народ, то не дозволимо – духовном снагом воље и пре свега БЕЗ СТРАХА – ова подла агенда неће бити остварена.

Алтернативни

Да, смањење потрошене и прекомерне употребе ресурса је апсолутно неопходно. Али не да их наметне турбо-неолиберална финансијска елита, у ВЕФ стилу.

Такође, према ФАО-у, тренутно, са технологијама за 2020. годину, у свету постоји довољно капацитета за производњу хране за исхрану 12 милијарди људи. Капацитет ће се повећавати како се развијају нове технологије. Неједнакост, сиромаштво и глад имају везе са шпекулацијама ценама хране у потрази за профитом, са неуспешним или неодговарајућим системом дистрибуције и углавном са похлепом владајућих класа, које више воле да гомилају храну за „боља времена“, узрокујући несташице и глад. А сада, да нагласим тачку „несташице“, са вештачки прекинутим или уништеним ланцима снабдевања.

Да бисмо повратили своју аутономију и суверене животе, ми, људи, морамо да се освестимо, да се пробудимо из свог удобног сна, да прозремо превару пандемије ЦОВИД-а – и да преузмемо ствари у своје руке и умове. То значи – без одлагања:

  • Радикална деглобализација
  • Назад на суверене нације
  • Радикална дедигитализација банкарског, финансијског и монетарног система
  • Назад на суверене валуте засноване на економији и подржане
  • Уважавање културних разлика
  • Међународна трговина и сарадња према компаративним предностима – економски принцип који је постепено умро са налетом глобалног, неолибералног капитализма 1980-их – да би се постигле максимално могуће ситуације „вин-вин”.

Ако звучи немогуће постићи - размислите поново.

Сетите се три четвртине века, после Другог светског рата 1950-их, када смо поново изградили ратом разорени свет. Са почетком полако и постепено наметања америчких тајних служби глобалне идеологије Римског клуба, уједињене једне владе, једне валутне федерације мултикултуралних европских земаља почевши од средине шездесетих, суверенитет и независност европских народа постепено су се топили . Ово никада није била европска идеја, већ продата и потом негована од стране корумпираних европских колонијалистичких „вођа“ (сиц).

Да, ми људи то можемо; може повратити нашу суверену независност и вредности народа. Апсолутно без Клауса Шваба у било ком облику или облику, и без ВЕФ-а.

*

На овом језику мрачног култа, Тријумфу звери би претходио Жиг звери. Да ли би то била лажна „вакцина“ – инструмент који доноси смрт и уништење? И на крају злогласни Тријумф звери ?

Нема сумње да је оно што се дешава човечанству, па чак и мајци Земљи, дело ђаволског култа. Као једно од правила таквих култова, да би успели, они морају да открију јавности – својим изабраним и потенцијалним жртвама – шта намеравају да ураде. Деценијама су се придржавали овог правила. Али ми људи то нисмо видели, нисмо веровали, или смо били превише самозадовољни и слепи у својој удобности да бисмо то видели.

Ова планирана и жељна светска доминација супербогате и супер-болесне елите почела је пре деценија, барем од Другог светског рата, вероватно раније. Иако бисмо могли да се вратимо много даље, ово је само да поменемо нека од ових отворених упозорења у последњих неколико деценија.

  • Рокфелеров извештај из 2010 . У четири једноставна корака и поглавља је наведено шта је планирано и шта ће бити крајњи резултат. Почевши од фазе „Лоцкстеп“, где би људи били запањени, шокирани, изоловани и уплашени и потпуно подложни властима (а ла Наоми Клеин „Доктрина шока“), од ствари које нису видљиве, укључујући невидљиви – и никада изоловани – вирус , па све до завршне фазе пуне дигитализације и тоталне контроле.
  • ТедТалк Билла Гатеса из фебруара 2010., „Иновирање до нуле“  у којем је неславно рекао: „Ако заиста радимо добар посао [вакцинација], могли бисмо смањити свјетску популацију за између 10% и 15%“ (око четвртог минута видео снимак ).
  • Церемонија отварања тунела у бази Готард у јуну 2016. (Швајцарска) , која приказује Луциферијанску церемонију која почиње сценаријем Лоцкстеп и завршава се потпуним покоравањем људи. Похађали су га углавном европски политичари на водећим позицијама – и, гледајући уназад, многи од оних који су присуствовали отишли ​​су у „академију“ Клауса Шваба за младе глобалне лидере. Погледајте овај 6-минутни видео клип.
  • Догађај 201 – Отворена симулација епидемије ЦОВИД-а која је требало да дође, 18. октобра 2019. у Њујорку, у организацији Центра за здравствену безбедност Џонс Хопкинс у партнерству са Светским економским форумом и Фондацијом Била и Мелинде Гејтс. Догађај је приказао вежбу пандемије на високом нивоу са учесницима из Светске банке, ММФ-а, разних агенција система УН, укључујући СЗО и УНИЦЕФ и многе друге, илуструјући „подручја у којима ће јавно/приватно партнерство бити неопходно током реаговања на озбиљне пандемије како би се умањиле велике економске и друштвене последице. ” За више детаља и видео клипове  погледајте ово .

Остало је историја. У међувремену знамо како су избегнуте или умањене велике економске и друштвене последице . Напротив, имали су за циљ да што јаче ударе становништво, да изазову највећи шок, страх, финансијску, физичку и емоционалну штету.

Улога финансијских дивова

Они – господари који стоје иза ВЕФ-а и изнад свих 193 земље чланице УН, колективни трилионери овог света и њихове (до сада) свеобухватне финансијске институције као што су БлацкРоцк, Вангуард, Стате Стреет и Фиделити – напредују неумољивом брзином на неколико фронтовима и у више димензија.

Ови финансијски гиганти су у великој мери испреплетени кроз заједничка удела у власништву и заменљиве управљачке позиције. Заједно, они контролишу око 20 до 25 билиона долара имовине, дајући им моћ полуге већу од 100 трилиона долара (светски БДП за 2021. 95 билиона долара, процена ММФ-а – види ово ).

Са таквим овлашћењима могуће је принудити, присилити или уценити сваку нацију од 193 чланице УН да скандирају и делују у складу са великим финансијама, без обзира да ли се слажу са основном сврхом такве принуде или не. Стога је СЗО 30. јануара 2020. прогласила ванредно стање од међународног значаја за јавно здравље, а 11. марта 2020. пандемију.

Као што до сада знамо, блокада и пландемија и све репресивне цовид мере, које немају ништа, али немају никакве везе са здрављем, већ само са крајњим циљем да се успостави глобална Јединствена светска влада са апсолутном и потпуном контролом над свим, укључујући сви преживели грађани, у ствари, претварајући те грађане у трансљуде којима се може дигитално манипулисати, модерне робове који немају ништа осим што су срећни (Клаус Шваб – Велико ресетовање).

Ова агенда напредује упркос протестима људи широм света, и упркос „лажном“ попуштању ковид ограничења широм света, претежно западног света.

Упозорење

Уз скоро сва ковид ограничења која су укинута у западном свету, будите свесни и свесни, да не упаднете у замку илузија, да је сада све готово и да смо се вратили у „нормалу“. Ова помисао би била фатална. То је део текућег психолошког рата. То је стратегија да вас поново шокира у покорности, да се још више сузбије у јесен или раније.

Ако ми, Народ, то пустимо.

Управо улазимо у фазу 6 Великог ресетовања – пуна дигитализација: Агенда ИД2020 , потпуно интегрисана у КР кодификацију свега, дигитални новац – ка потпуној и апсолутној контроли – и трансхуманизам.

Претече коначног ударца могу бити вештачки произведена инфлација (у САД већ 7% [крај јануара 2022.], за које се очекује да ће прећи на двоцифрене бројке до јесени 2022. или раније), растуће каматне стопе, даљи раст дуга изазван свим ЦОВИД -индуковане субвенције, више „новог“ новца стављеног у оптицај без икакве економске подршке – све то треба „уравнотежити“ и „решити“ (изненадним) брисањем дуга и увођењем дигиталног новца, преко којег владе и банке имају пуну контролу у име светске финансијске елите.

Али опет, само ако Ми, Народ, то дозволимо.

И будите спремни – НЕ ПЛАШИТЕ – као део обновљене социо-психолошке доминације страха, могуће примене „доктрине шока” кроз озбиљну болест, попут еболе, тестиране у западној Африци 2014. Раније ове године, француски премијер  Жан Кастекс , упозорио је на могуће одлагање председничких избора у Француској у априлу 2022. године, због могућег избијања болести Марбург (Ебола). Свака референца на ову изјаву је нестала са интернета. Можда је то била само примедба која изазива страх.

Шта год да се деси, можемо очекивати више принудног „ваккинга“, више експерименталне „генске терапије“, много више смрти пре затварања Агенде 2030.

Ништа није изнад зла, за ове не-људе.

Али не постоји ништа против чега се не може успешно борити, ако Ми Народ, колективно и солидарно спојимо ум, савест и дух.

Никад није касно, у ствари, крајње је време да појачамо протесте, да појачамо наше свесно одбацивање ове монструмске тираније која се спушта на Мајку Земљу, претећи потпуним уништењем свега што је демократија преостала, човечанства, или барем цивилизације какву познајемо.

Не можемо мировати. Време је драгоцено и од суштинског је значаја.

Ако неко још увек сумња да смо у очњацима светске тежње ка Једном светском поретку, Глобалној влади вођеној изузетним финансијским интересима, али и култом мегаломана жедних моћи, онда размислите поново. Свет је у дубокој невољи. Ако се нешто „глобалистичко” мора десити, то је глобално буђење. Фаст.

Оно што се дешава све бржим темпом је успостављање глобалне тираније ; тиранија коју је режирао и води Светски економски форум. Очигледно је да финансијска елита и врхунске финансијске институције које контролишу све, као што су БлацкРоцк, Вангуард, Стате Стреет и Фиделити, плус неки опскурни мулти-мулти милијардери, дају предност. ВЕФ се добро придржава агенде и дуготрајно припреман – говоримо деценијама – имплементирајући овај подли, ђаволски план који такође иде под старим именом Агенда УН 2030.

Обучени глобални лидери ВЕФ-а

Канада је можда почетак апсолутног тоталитаризма. Прва тиранија предвођена ВЕФ-ом. Канада би могла бити пример за друге. Посебно оне земље за које је ВЕФ одабрао своје лидере обучене у ВЕФ-у.

Већ три деценије ВЕФ је „образовао” младе перспективне политичаре, уметнике, индустријалце (Фолксваген, компанија Цоца Цола, БП Амоцо и други) – али пре свега политичаре – да постану такозвани „Млади глобални лидери” (ИГЛ). Међу онима који су ишли на ИГЛ академију Клауса Шваба, били су Ангела Меркел , Немачка; Саркози, Макрон, Француска; Јацинда Ардерн , премијерка Новог Зеланда; Скот Морисон , премијер, Аустралија – и још много тога. Али изванредан је Јустин Трудеау , канадски премијер – погледајте ово .

Kлаус Шваб је издвојио Трудоа као „узорног” лидера који ће свету показати како се од једне земље може претворити модерна „демократија” – у доба Четврте индустријске револуције и потпуно дигитализованог Новог светског поретка, како то описује Велико ресетовање (швап). Другим речима, Трудо ће водити Канаду не у корист и за добробит канадског народа, већ за глобалне циљеве ВЕФ-а.

Трудеау је инструмент ВЕФ-а. Да ојача везе са ВЕФ-ом, Трудоу помаже Кристија Фриленд , заменица премијера и министарка финансија, која је такође у Управном одбору ВЕФ-а. Управни одбор служи као чувар мисије и вредности Светског економског форума – види ово .

Премијер Трудеау се недавно позвао на Закон о ванредним ситуацијама, против протеста камионџија и конвоја за слободу, заправо из разлога који немају никакве везе са оним што канадски устав наводи као разлоге за позивање на овај тоталитарни акт. Али до сада га нико није зауставио. Већина посланика подржала је ову хитну меру против интереса народа. Лидер НДП-а који је обезбиједио глас за либералну владу је и глобални лидер ВЕФ-а.

Можете само замислити каква је то корупција, принуда или директне уцене и претње да би се постигла таква тиранија.

Иначе, Урсула фон дер Лајен , председница Европске комисије (ЕК), такође је члан Управног одбора ВЕФ-а, погледајте ово .

Само да покажемо, ВЕФ је задужен и за Европску унију. Ко би помислио…?

Међутим, канадско искуство је оснажило стотине хиљада или милионе људи широм света да се супротставе сопственим владама и захтевају да им се врате слободе. Грађани Новог Зеланда, Аустралије, широм Европе и Северне Америке, након скоро две године, толеришући масовно задирање владе у скоро сваки аспект свог живота, и након што су видели како ове политике нису ефикасне у смањењу ширења ЦОВИД-а, коначно су имали довољно .

Превазићи ћемо!

Венцеремос!

Колективно у солидарности.

 Питер Кениг , 24. фебруар 2022

*

Напомена за читаоце: кликните на дугме за дељење изнад или испод. Пратите нас на Инстаграму, @глобалресеарцх_црг. Проследите овај чланак на своје листе е-поште. Цросспост на вашем блог сајту, интернет форумима. итд.

Питер Кениг  је геополитички аналитичар и бивши виши економиста Светске банке и Светске здравствене организације (СЗО), где је радио више од 30 година на води и животној средини широм света. Предаје на универзитетима у САД, Европи и Јужној Америци. Редовно пише за онлајн часописе и аутор је  Имплосион – Економски трилер о рату, уништавању животне средине и корпоративној похлепи; и   коаутор књиге Синтије Мекини „Када Кина кихне:  Од блокаде корона вируса до глобалне политичко-економске кризе“ ( Цларити Пресс – 1. новембар 2020.)

Истраживач је сарадник Центра за истраживање глобализације (ЦРГ).

Он је такође нерезидентни виши сарадник Института Цхонгианг Универзитета Ренмин у Пекингу. 

Оригинални извор овог чланка је Глобал Ресеарцх

Ауторска права © Петер Коениг , Глобал Ресеарцх, 2022

Извор:  GlobalResearch

#четвртаиндустријскареволуција, #четврта, #клаусшваб, #cetvrtaindustrijskarevolucija, #cetvrta, #klaussvab, 

 

Нема коментара:

Постави коментар