11111111111111

Претражи овај блог

недеља, 10. јануар 2021.

ХИЉАДЕ ЧЕХА протестује у Прагу против корона тираније и вакцинације (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=sPEfAUeUmwM&feature=emb_title

 

Иако је у пакету "корона мера" дозвољено окупљање максимално 100 особа на једном месту, у недељу је хиљаде Чеха на Старомјестском тргу у центру Прага демонстрирало против "корона тираније чешке владе", укидања слобода и права грађана и вакцинације.

Народ захтева да се најкасније 23. јануара Чешка отвори, укину санитарне мере, а Чеси почну да живе нормалним животом. Окупљене је са подијума подржао и бивши премијер и касније председник Чешке Вацлав Клаус, који је рекао да лично одбија и вакцинацију и поштовање корона мера, а држава га је тоом епидемије у медијима сатанизтовала као „теоретичара завере“ који шири дезинформације.

“Био сам ванредно почаствован тиме што су ме означили за једног од двојице главних дезинформатора који скреће са правог пута јадне суграђане. Увек у историји био је обичај да се у случају пандемије изолују болесни. Сада први пут су у пандемији изоловани здрави људи”, казао је на протесту Клаус.

“Иди да се вакцинишеш, Вацлаве. У својим годинама ризикујеш да те вирус сустигне”, поручио је Вацлаву пред демонстрације његов наследник на челу Чешке, председник Милош Земан, који је годинама у медијима градио имиџ антиглобалисте, затим је као подржавао Трампа, али је од почетка корона диктатуре и нарочито од избора у САД показао да је одан кадар Сорош естаблишмента, глобалиста и обавезне вакцине.

Извор: Србин,инфо

#коронавирус,  #koronavirus, #virus, #вирус, #изолација, #izolacija, #пандемија, #pandemija,

Нема коментара:

Постави коментар