11111111111111

Претражи овај блог

петак, 18. септембар 2020.

УХАПСИТЕ БИЛА ГЕЈТСА! Хиљаде устало против медицинског фашисте (ВИДЕО)

УХАПСИТЕ БИЛА ГЕЈТСА! Хиљаде устало против медицинског фашисте 
МНОШТВО Аустралијанаца изашло је на улице и захтевало да се ухапси милијардер Бил Гејтс док се на зиду у Мелбурну појавио огромни напада која напада поклоника вакцине.
 
Дивовско улично уметничко дело приказује оснивача Мајкрософта како се смеши и држи шприц, говорећи: „Време да бисте инсталирали апдејт“.

– Мурал је настао док се Аустралија наставља побуну против„ оштре цензуре, надзора од зида до зида, дигитализације валуте и крутих социјалних контрола, укључујући репресивне блокаде. Мурал је потписао @Лусхсук, анонимни уметник отпора.

У међувремену, протести расту у градовима широм Аустралије. Аустралијанци и даље траже да се Бил Гејтс суочи са оптужбама за „злочине против човечности“.

Роберт Ф. Кенеди захвалио се уличном уметнику што је „задао ударац“ за слободу.

– Захваљујући Лусхсуку који је постигао поен за слободу.

– Царство вести и вакцина Руперта Мардока ускладило се са картелом међународне здравствене агенције Била Гејтса како би Аустралија постала полигон за њихово„ велико ресетовање, глобална деволуција са демократије на медицински фашизам“ – наставио је Кенеди.

– Позивајући се на биолошку сигурност, аустралијски технократи увели су оштру цензуру, надзор од зида до зида, дигитализацију валуте и ригидне социјалне контроле, укључујући репресивне блокаде и обавезно маскирање – све без најаве. Да би задржали контролу и послушност, диктаторски режими користе страх да би оправдали укидање културе, самоизражавања и личних слобода – наставио је он.

 

Као што је „Неон Неттле“ раније известио, сличне сцене биле су и у Немачкој прошлог месеца, када су грађани десетинама хиљада људи преплавили улице Берлина у знак протеста против Гејтса и великих фармацеуутских кућа. Бил Гејтс и његова супруга Мелинда су последњих месеци под све већом лупом. због њиховог све већег учешћа у светским здравственим питањима, пре свега, њиховог интересовања за пандемију ЦОВИД-19 и трке за вакцином.

Крајем августа, на масовном скупу у Немачкој виделе су се велике гомиле људи који су се захтевале да се човечанство пробуди и одбаци Била Гејтса, кога су демонстранти назвали „светским здравственим диктатором“.

Извор: Србин.инфо

#БилГејтс, #петиција, #BilGejts, #коронавирус,  #koronavirus, #virus, #вирус, #изолација, #izolacija, #пандемија, #pandemija,  #вакцина, #вакцине,

Нема коментара:

Постави коментар