11111111111111

Претражи овај блог

среда, 26. фебруар 2020.

КОРОНАВИРУС ЋЕ УГИНУТИ У АПРИЛУ! Обраћање др Несторовића је СЛУШАЛА ЦЕЛА СРБИЈА: Открио најважније ствари о овом вирусу

Ко Бога вас молим, живите свој живот. Сви ћемо дочекати април месец а у априлу месецу ће изаћи сунчеви УВ зраци, ви ћете имати пуно витамина Д у организму, то ће помоћи имунитету, вирус ће да угине, поручује проф. Несторовић.

Не могу да верујем да се народ који је преживео санкције, бомбардовање, свакојака малтретирања, уплашио најсмешнијег вируса у историји човечанства, рекао је проф. др Бранимир Несторовић начелник пулмологије и алергологије у Тиршовој.

Он је како је рекао на састанку који је одржао председник Александар Вучић, био против поручивања маски.

"То је потпуно бесмислено. Да немамо тест ми не бисмо знали да је епидемија. Не знам колико сте свесни тога да смо у току епидемије грипа која се сада завршила имали изузетно тешке случајве. Имамо девојчицу која је остала парализована после грипа, мишићи су јој били уништени скроз. Имали смо екстра тешке пнеумоније... То ништа није било интересантно и сад одједном неки коронавирус", рекао је др Несторовић.

Он је нагласио да апсолутно нема никаквог разлога за панику.

"Стварно апелујем на људе да не верују непровереним информацијама. Људи, епидемија у Кини је при крају. Она је почела 7. децембра. Већ се зна да пада вируленција вируса. Вирус је све слабији и слабији. А иначе је слаб. Иначе жене имају благе облике овог вируса, штити их естроген. Према томе ви слободно у шопинг у Италију, чујем да ће бити попусти јер нико неће ићи тамо. Шалим се али заиста сам затечен био кад је почела сва та прича... Коронавирус је најслабији када се упореди са САРС-ом и МЕРС-ом", рекао је др Несторовић.

Према његовим речима то што се затварају границе и што авиони не лете је потпуна бесмислица.

"Француски министар здравља је рекао једну феноменалну реченицу - Вируси не показују пасоше и не застају на границама, вируси се шире", рекао је др Несторовић и потом упутио апел свим грађанима:

"Ко Бога вас молим, живите свој живот. Сви ћемо дочекати април месец а у априлу месецу ће изаћи сунчеви УВ зраци, ви ћете имати пуно витамина Д у организму, то ће помоћи имунитету, вирус ће да угине".

На крају, др Несторовић је додао не неће носити маску.

"Ја нећу носити маску, никад је нисам носио. Руке ћу прати ко што сам и досад прао", истакао је др Несторовић.

Курир.рс/Приредио: П.Л.

#коронавирус, #koronavirus, #virus, #вирус,

Нема коментара:

Постави коментар