11111111111111

Претражи овај блог

петак, 19. април 2019.

ХОРОР У СРЕМСКИМ КАРЛОВЦИМА: Ротвајлер изуједао троје деце, 16-годишњаку откинуо део меса са тела!


Троје деце повређено је у Сремским Карловцима када их је ротвајлер из суседне куће напао и изуједао, а најтеже повреде задобио је дечак стар 16 година коме је пас откинуо део меса са тела величине шаке

СРЕМСКИ КАРЛОВЦИ - Троје деце повређено је у Сремским Карловцима када их је ротвајлер из суседне куће напао и изуједао, а најтеже повреде задобио је дечак стар 16 година коме је пас откинуо део меса са тела величине шаке.

Друго двоје деце од 13 и 11 година задобило је лакше повреде. Реч је о псу који је из дворишта породичне куће у Балканској улици изашао на улицу где је напао комшијску децу, која су потом побегла у кућу.

Тренутно су на терену екипе хитне помоћи и полиције, јавља репортер Танјуга. Полиција је одмах изасла на терен, док екипа хитне помоћи која је такође брзо стигла, није смела да уђе у двориште јер је пас и даље слободно шетао.

Полицајка из патроле успела је да уђе кроз прозор куће у собу у којој су деца побегла и дечаку са повређеном руком указала помоћ. Након сат времена, лекари Хитне помоћи успели су да уђу унутра и изведу децу ради даљег указивања медицинске помоћи.

У Сремским Карловцима не постоји служба која би могла да дође и и побрине се за пса, а из Зоохигијене у Новом Саду рекли су да општина није под њиховом ингеренцијом, па не могу да интервенишу.

Очекује се долазак екипе за увиђај, а полиција ће против власника пса поднети кривичну пријаву за изазивање опште опасности по безбедедност, речено је Танјугу.

Извор: Новости

Нема коментара:

Постави коментар