11111111111111

Претражи овај блог

четвртак, 28. фебруар 2019.

Америчке НАТО трупе са сатанитичким поздравом испред манастира Грачаница


НАТО војници са сатанистичким поздравом

Поздрав "Hang loose" одликује се тако да се направи положај палца и малог прста који означавају новокомпоновани сатанизам

На друштвеним мрежама кружи фотографија америчких НАТО трупа који са сатанистичким поздравом „Hang loose“ позирају испред православне светиње манастира Грачанице на Косову и Метохији.

Поздрав „Hang loose“ одликује се тако да се направи положај палца и малог прста који означавају новокомпоновани сатанизам.

Овај положај прстију је један од многобројних окултних поздрава који се могу видјети на приложеној фотографији.

 Симболично или не „поздравом“ НАТО војника, од 1999. године можемо их сматрати као сотонине изасланике, јер у протеклих 20 година њихово присуство допринијело  је смрти неколике хиљаде грађана; што током бомбардовања 1999. године, као и  такође од малигних обољења која су узрокована бомбама са осиромашеним уранијумом.


Извор:  ИН4С

1 коментар:

  1. Нека васкрсне Бог, и нека се развеју непријатељи Његови, и нека беже од Лица Његова они који га мрзе. Нека ишчезну као што ишчезава дим, као што се топи восак на домаку огња; тако нека изгину ђаволи пред лицем оних који љубе Бога и осењују се крсним знаком, и који радосно говоре: Радуј се, пречасни и животворни Крсте Господњи, који прогониш ђаволе силом распетог на теби Господа нашег Исуса Христа, који је сишао у пакао и сатро силу ђаволску, и који нам је даровао тебе, Крст Свој Часни, за прогањање сваког противника. О! пречасни и животворни Крсте Господњи, помажи ми увек са Светом Владарком, Дјевом Богородицом, и са свима Светима у векове. Амин.

    ОдговориИзбриши