11111111111111

Претражи овај блог

понедељак, 3. август 2015.

АЛАРМАНТО: Почело тајно микрочиповање новорођенчади у Европи и САД-у !? (ВИДЕО)

Постоји технологија помоћу које се тренутно ствара Нови светски поредак!Бивша министарка здравља у Финској позната је по целом свету јер је систематски раскринкавала планове елите против човечанства.

Последњих година отворено је говорила о микрочипирању човечанства, које је о по њој почело, али и о контроли ума која се према њеним инсајдерским сазнањима навелико почела употребаљавати. Чим је почела гласно говорити, Клид је нагло оболела од рака који се убрзано ширио по њеном телу и напослетку је умрла ове године. Пре смрти упорно је понављала како је отрована те да „елита“ чини све како би је убили. Она и њена породица тврдили су да је Клине намерно отрована како би била ућуткана. Два месеца након њене смрти сви њени пријатељи и породица и даље сумњају на контролу ума и убиство лекарке и научнице која је тако храбро раскринкавала истину. У америчким медијима навелико о томе бруји, а промоција микрочиповања човечанства кренула је и преко мејнстрип медија који о микрочиповима пишу све најбоље као да је реч о неком последњем модном крику, а не о зверској технологији која ће се уграђивати људима под кожу у сврху потпуне контроле и манипулације. Пре смрти Клид, фински часопис , којег читају лекари и научници, навео је како нема још пуно времена до тренутка када ће доћи до увођења војне медицине и технологије контроле ума, који ће елиминисати сваки вид слободе у будућности човечанства.

Јесте ли спремни на обуставу приватности и роботизирање људске врсте, након чега више никада нећете моћи да уживају насамо са својим мислима?

Јесте ли спремни да живите у свету у којем ће свака новорођена беба бити микрочипована? Јесте ли спремни на то да се сваки ваш корак прати, бележи и чува у бази података? Иако звучи немогуће, управо ће се то догодити.

„Постоји технологија помоћу које ће се створити тоталитарни Нови светски поредак“, написала је Рауни Лина Луканен Килде, бивша министарка здравља у Финској пре него што је убијена. „У току је развој тајних неуролошких система комуникације који ће заменити независно размишљање и успоставити контролу над друштвеном и политичком активношћу ради приватних и војних интереса“, рекла је она.

„Када наше мождане функције буду повезане са суперрачунарима путем радиоимплантата и микрочипова, биће прекасно за деловање. Ова се претња може спречити само едуковањем јавности путем доступне литературе о биотелеметрији и информацијама које се размењују на међународним конгресима „.

У свом чланку под насловом „Микрочипови, контрола ума и кибернетика“, др Килде тврди да је САД главни и одговоран за тајну примену ове електронске опреме и оружја која се, како је тврдила Клид, већ почела примењивати на новорођенчади широм света.

Др. Килде је додала да медији заташкавају праву намеру иза овог микрочипирања, наглашавајући да се савршени сајбер војник може створити помоћу софистициране опреме и оружја која се користе у одређеним НАТО државама још од осамдесетих година.

Извор: Београд.ин



Нема коментара:

Постави коментар