11111111111111

Претражи овај блог

понедељак, 30. март 2015.

ДСС и Двери: Србија је плен западног војног савеза

БЕОГРАД -Демократска странка Србије (ДСС) и Двери уручиће сутра писмо властима у којем се наводи да се Србија, потписивањем Споразума о индивидуалном акционом плану сарадње са НАТО, опасно приближила "најмрачнијој војној организацији данашњице" и озбиљно нарушила своју позицију војне неутралности.

Свима је јасно да је на сцени пузајући улазак Србије у НАТО, противан не само елементарним виталним интересима земље, него и опредељењу огромног броја њених грађана, наводи се у питању ДСС и Двери.

"Ако под вашим вођством Србија улази добровољно у НАТО, дужни сте да о том питању затражите мишљење народа на референдуму, и то не референдуму о формалном учлањењу у НАТО, већ о потписивању ИПАП и сваком даљем приближавању том војном савезу", наводи се у писму.

Уколико, пак, уводите Србију у НАТО као плен западног војног савеза, подсећамо вас да грађани Србије не деле ваше осећање пораза, и да сте, ударајући и на уставни, и на историјски, и на морални идентитет земље, дужни да одступите са власти и распишете ванредне изборе на свим нивоима, наводи се у саопштењу.

Извор: РТВ

1 коментар:

  1. Анониман30. март 2015. 18:33

    SVAKA CAST DVERI . VI STE JOS BUDNI DOK DRUGI SPAVAJU . ONI SU NAS BOMSARDOVALI ZAR NE ?

    ОдговориИзбриши