11111111111111

Претражи овај блог

уторак, 21. август 2012.

Олбрајтова купује крадену српску имовину на Космету

 Вашингтон – Медлин Олбрајт, бивша државна секретарка САД-а, која је имала кључну улогу у администрацији председника Била Клинтона у међународној дипломатији за цепање Србије, намерава да послује у јужној српској покрајни, пише портал business.hr.


Наиме, „Олбрајт капитал менаџмент“, компанија коју води Медлин Олбрајт, жели да купи украдену српску имовину која је тренутно заведена под именом „ПТК“.

Нелегалне шиптарске структуре су прихватиле захтев те компаније, која је била међу осам заинтетресованих предузећа за приватизацију ПТК-а, најпрофитабилније српске компаније на Космету која има око милион претплатника у мобилној и 100.000 у фиксној телефонији, а пружа и услуге интернета.

Пре нешто више од два месеца пензионисани амерички генерал Весли Кларк, који је био командант снага НАТО-а током бомбардовања СРЈ затражио је од приштинских власти лиценцу за истраживање резерви угља од којих би се производила синтетичка нафта.
Према писању листа Коха Диторе, пословни и политички кругови подржали су улазак Олбрајтове и Кларка на окупиране територије, уз оцену да ће то бити подстицај за нова страна улагања.





Извор: ВасељенскаТВ

Нема коментара:

Постави коментар