11111111111111

Претражи овај блог

субота, 28. јул 2012.

Обавештење за Београђане

 У недељу, 29. јула ове године Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада, гостује у Београду где ће одржати предавање о генетски модификованим организмима (ГМО) и о хемијском запрашивању са неба на позив Комунистичке партије.
Никола Алексић је човек који је најупућенији о геноциду који се спроводи над становништвом Србије и највећи противник легализације пошасти зване ГМО у Србији.

На позив забринутих грађана и чланова политичких странака у више наврата је држао предавања, без хонорара и путних трошкова, члановима СНС, СП, ДСС и другим организацијама и грађанима широм Србије, од Сомбора до Пирота, који су показали забринутост за своју будућност и здравље.

Учесници трибине ће имати прилику да виде и разговарају са човеком који је Влади Србије путем видео објаве поставио ултиматум почетком фебруара 2011. године да до 1. октобра мора прогласити Србију слободном од ГМО или ће он сам 2. октобра кренути на Народну скупштину на најављени и пријављени лични протест тачно у 12.00 часова. И одржао је реч, тачно у 12.00 часова пред Народном скупштином са заставом Србије у једној, и мегафоном у другој руци, позивао је војску и полицију да стану на страну народа, да бране Устав и да ухапсе председника државе, Владу и Генералштаб због издаје народа и државе.

Да ли знате неког другог ко је заложио своју слободу за добробит садашњих и будућих генерација међу савременицима?

Предавање ће бити одржано у просторијама Комунистичке партије на Дедињу, ул. Милоја Ђака бр.1Б са почетком у 19.00 часова. Улаз је слободан и није ограничен на партијску припадност, а Никола Алексић ће се ставити на располагање учесницима трибине после одржаног предавања и за друге актуелне теме ( Кодекс Алиментариус, стандард за храну ХААЦП, зашто не би смели ући у Светску трговинску организацију, у Европску унију, у НАТО савез, највећу приватну терористичку организацију на свету итд.)


Извор: ВасељенскаТВ

Нема коментара:

Постави коментар