11111111111111

Претражи овај блог

понедељак, 28. новембар 2011.

КФОР напао Јагњеницу




ФБР: Један од окупљених на барикади у Зубином Потоку Бојан Јаковљевић каже за С медиа портал да су разговори представника са севера Косова и Кфор-а пропали, а да је народ и даље на улици. „Нагутали смо се бибер-спреја и сузаваца. Има повређених. Тешко нам је, по ко зна који пут смо „пуштени низ воду“ – понавља он.


Према његовим речима, међу окупљенима има жена, али нема деце. „Мислим да би се исто понашали и да су деца овде! Третирају нас као стоку, а ми немамо помоћ ни са једне стране. Да само видите само шта су направили: уништили су возила, разбацали све, побацали на све стране… Ужасно нам је“ – кроз сузе прича Јаковљевић.

facebookreporter.org
by Vaseljenska TV edited by Vaseljenska TV 3:41 PM
------------------------------------------------------------------
ФБР: СВИ НА БАРИКАДЕ - У суботу 03.12.2011. се организује превоз барикаде Јагњеницу и Зубче где су потребни људи. Пријаве и све више информација на 064/990-78-91
by Vaseljenska TV 3:39 PM
----------------------------------------------------------------
Упутство за ослобођење Отаџбине

www.vaseljenska.com
by Vaseljenska TV edited by Vaseljenska TV 3:31 PM
-------------------------------------------------------------
Јагњеница: Тренутно је мирно. У Јагњеницу је стигао један од команданата КФОР-а са предлогом да разговара са Славишом Ристићем председником општине Зубин Поток. Председник им је рекао да им НЕ ГАРАНТУЈЕ безбедност посебно када почне да пада мрак!

Срби на окуп
by Vaseljenska TV 3:10 PM
-----------------------------------------------------------
Болница у Косовској Митровици - Један од повређених Срба на интензивној нези, двојица на хирургији, двојица на ортопедији, шест имало тегобе због сузавца, а четворица на дијагностици.
by Vaseljenska TV 2:18 PM
-----------------------------------------------------------
Какве шок бомбе пуца се бојевим мецима!!!! - извор Р. Ђ.

Срби на окуп
by Vaseljenska TV 2:08 PM
-----------------------------------------------------------
Јагњеница: У току је још један напад окупатора на Србе на барикади Јагњеница. Повређених је све више.

ФБР
by Vaseljenska TV 2:05 PM
-------------------------------------------------------
Вести: Током сукоба Кфор је користио и шок бомбе, водени топ и сузавац, а тренутно је мирно. Међутим, грађани и војници под пуном ратном опремом стоје једни наспрам других, док место надлећу хеликоптери Кфора. У Јагњеници се омета сигнал мобилне телефоније, па су комуникације веома отежане. Војници немачких и аустријских јединица Кфора јутрос су уклонили барикаду у селу Јагњеница, на путу Косовска Митровица – Зубин Поток. Сада је пут потпуно блокиран и забрањен за саобраћај.
by Vaseljenska TV 1:56 PM

Нема коментара:

Постави коментар