субота, 2. март 2019.

СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА У ПАНЧЕВУ: Разјарени пас усмртио мајку власника (ФОТО)


 Рано јутрос у дворишту породичне куће у Панчеву, настрадала Радојка Муњеран (66). Тешко озлеђена њена заова Весна Муњеран. Син Иван, чији је стафорд, у шоку

РАЗЈАРЕНИ пас расе стафорд данас је насмрт изуједао Радојку Муњеран (66), а њеној заови Весни Муњеран нанео
тешке телесне повреде. Трагичан догађај догодио се јутрос у Панчеву, у Улици Боре Шипоша, у дворишту породичне куће породице Муњеран.

Стафорд, који је напао жене, припада је Радојкином сину Ивану (33), који данас није желео да даје никакве изјаве о овој стравичној несрећи. Према незваничним информацијама, језива сцена догодила се испред породичне куће у којој је Иван живео са мајком и тетком. Несрећна жена стајала је у дворишту када је пас скочио на њу и почео да је уједа.

- Позив смо примили око осам часова, наше екипе су се одмах упутиле на терен, али су могли само да констатују смрт старије женске особе која је највероватније преминула због уједа - рекли су нам из Хитне помоћи у Панчеву. - Друга повређена жена је упућена на даљу дијагностику због задобијених повреда, и налази се у тешком стању.

Испред породичне куће где се догодила ова трагедија, комшије и пријатељи у неверици. Многи од шока нису могли да говоре о томе шта је заиста претходило несрећи.

- Нико није видео шта се тачно догодило, претпостављамо да Радојка није стигла на време да се отргне од пса, а Весну је чудо спасло - испричао нам је један од комшија. - Они дуго чувају овог пса, иако им двориште није ограђено, раније није било никаквих инцидената.

Према незваничним сазнањима, одмах су позване и екипе ЈКП "Хигијена", како би одвели разјарену животињу. Приликом интервенције један од радника овог предузећа је пао са зида и поломио ногу, док је покушавао да ухвати пса.

Припадници панчевачке полиције обавили су увиђај и наложена је обдукција тела како би био утврђен тачан узрок смрти настрадале Радојке. До закључења овог броја, није било познато да ли ће бити поднета кривична пријава против власника пса.

ХРОНОЛОШКИ ЦРНИ НИЗ

- ФЕБРУАР 2019. - У Београдском насељу Вишњица, власнички пас напао је и ујео девојчицу неколико пута. Дете је теже повређено.

- МАЈ 2018. - У ходнику стамбене зграде у Крагујевцу белгијски овчар ујео је за надлактицу десетогодишњег дечака. Малишану су у крагујевачкој болници констатоване тешке телесне повреде.

- ЈУН 2018. - Седмогодишњи дечак из Врања задобио је тешке повреде лица пошто га је изуједао пас луталица - одгризао му је делић усне и буквално пробушио ноздрву.

Фото: Катарина Михајловић





Нема коментара:

Постави коментар