среда, 9. децембар 2020.

СНИМАК ХАПШЕЊА УБИЦЕ МОНАХА: Специјалци опколили Драгана Шеву, прво претио да ће се убити, па се посекао ножем (ВИДЕО)

СНИМАК ХАПШЕЊА УБИЦЕ МОНАХА: Специјалци опколили Драгана Шеву, прво претио да ће се убити, па се посекао ножем 
Припадници САЈ-а ухапсили су осумњиченог за убиство монаха Стефана, Драгана Шеву, данас у Бањалуци, а приликом хапшења није имао времена да пружи отпор. Међутим, повредио се ножем, а на срећу није повредио никог другог, па је превезен возилом Хитне помоћи.
 
"Припадници Специјалне антитерористичке једнице Министарства унутрашњих послова Републике Српске данас су у 15.55 часова ухапсили осумњиченог из Бањалуке који се сумњичи тешко убиство у манастиру Глоговац, код Шипова", саопштено је из МУП-а. 

Шево је лоциран на улазу у Бањалуку, а хапшење се догодило у хотелу "Нана".

"Покушали су да га убеде да се преда, али је одбио. Претио да ће се убити ножем којим је починио убиство. На терен су изашли припадници САЈ и пронашли га у мотелу “Нана”. Специјалци су брзо упали у собу, а он је успео ножем да се посече по нози", рекао је Лукач.

Лукач је истакао да су специјалци брзом реакцијом савладали и ухапсили.

Подсетимо, монах манастира Глоговац, отац Стефан, убијен је ножем у понедељак, а од тада је полиција интензивно трагала за Бањалучанином.

Његов саучесник за кога се претпоставља да га је возио након убиства ухапшен је.

Према сазнањима, монах Стефан задобио је два убода ножем. Један у грудни кош један близу срца. Успео је да позове другог монаха који није био у манастиру кобне вечери, и да му каже шта се десило.




 

Извор: Курир

#монахСтефан, #убијенмонах, #monahStefan, #ubijenmonah, 

Нема коментара:

Постави коментар