11111111111111

Претражи овај блог

уторак, 22. мај 2012.

Скандалозно: Министарство просвете промовише "Параду"!

Директори средњих школа имају обавезу да погледају Драгојевићев филм и да укључе своје школе у кампању која се наслања на овај про-геј филм.

Београд, 25.01.2012
 Према допису Министарства просвете и науке Републике Србије, директори средњих и основних школа позвани су на бесплатну пројекцију филма "Парада" Срђана Драгојевића, која је планирана за 25. јануар 2012, у 12 часова, у новосадском биоскопу "Арена". После пројекције, директорима ће бити подељен материјал намењен ученицима, а редитељ, Срђан Драгојевић, обратиће се присутнима да би се постигао начелни договор за школске пројекције.

Поставља се питање: ко је овластио министарство просвете да промовише идеологију хомосексуализма буџетским средствима? Какви су то "материјали намењени ученицима" који су подељени после пројекције, наводно, за "ваннаставне активности"? Да ли то значи да ће се деца из школе враћати снабдевена брошурама и сличним пропагандним материјалом којима их њихова школа учи идеологији хомосексуализма?

Ово је директан вид злоупотребе школског система Републике Србије у сврху промовисања једне идеологије са којом се огромна већина грађана Србије не слаже, једне идеологије која директно разара традиционалну породицу.

Запитајте се, пре него што реагујете: Да ли сте послали дете у школу да би му пунили главу хомосексуализмом?


Текст дописа

Директорима школа,

Министарство просвете и науке организује бесплатну пројекцију филма "Парада" за директоре основних и средњих школа у среду 25.12.2012. године у 12 часова у биоскопу "Арена" Бул. Михајла Пупина 17 у Новом Саду.

Молимо вас да долазак директора (или помоћника) потврдите Школској управи Нови Сад до среде 25. 01. 2012 до 10 сати на телефон 021/529-223.

Пре пројекције филма ће бити кратко обраћање присутним родитељима начелника Школске управе Нови Сад о предстојећим задацима школа и подељен материјал за ваннаставне активнсоти ученика, а после пројекције филма директорима ће се обратити редитељ Срђан Драгојевић, поводом организовања филмских представа за ученике школа.

С поштовањем,
Начелник Петар Виђикант." 


Извор: Двери

Нема коментара:

Постави коментар